Στις 15 Απριλίου θα πραγματοποιηθεί η πραγματογνωμοσύνη από την Επιτροπή του Υπουργείου Ναυτιλίας  στο Υδροπτέρυγο που θα  εκτελεί δρομολόγια από Καβάλα για Λιμένα και αντίστροφα. Σύμφωνα με τον Αντιπρόεδρο της Θασιακής κ. Τσιλογιώργη μάλλον τα δρομολόγια θα ξεκινήσουν προς την περίοδο του Πάσχα. 

Όπως ανέφερε αρχικά «Καταρχάς σε ό,τι αφορά το δελφίνι ξέρουμε ότι στις 15 Απριλίου έρχεται η επιτροπή για τον έλεγχο του υδροπτέρυγου, το τεστ πιστοποίησης θα γίνει την επόμενη ημέρα, στις 16 Απριλίου δηλαδή, οπότε μετά την 16η Απριλίου αναμένεται να  έχουμε κάτι καινούριο.

Αν όλα πάνε καλά και η πιστοποίηση από την επιτροπή είναι θετική ενδεχομένως πριν από το Πάσχα να έχουμε δρομολόγια.

Πάντως από το Λιμεναρχείο μου είπαν ότι η εταιρεία που έχει το υδροπτέρυγο έχει πάρει παράταση ακινησίας μέχρι τις 11 Απριλίου. Δεν έχουν πάρει δηλαδή άλλη ίσως όμως να καταθέσουν  νέα αίτηση».

ΠΕΡΙ ΤΟ ΠΑΣΧΑ

Ο ίδιος εκτιμά ότι επειδή το Πάσχα είναι 28 Απριλίου ίσως και βάσει εκτίμησής του, να ξεκινήσουν όλα κάπως νωρίτερα.

«Η οργή και έκπληξη μου είναι ότι ανακοινώθηκαν με τον επισημότερο τρόπο από τα χείλη κυβερνητικών βουλευτών ότι το δελφίνοι ξεκινάει δρομολόγια από 1η Μαρτίου. Ο Μάρτιος τελείωσε, τελειώνει μάλλον με τον ίδιο τρόπο και ο Απρίλιος οπότε το επιβατικό κοινό μάλλον θα παραμείνει με τον ίδιο τρόπο.

Θα περιμένει το κοινό για πολύ καιρό το πότε θα ξεκινήσουν τα δρομολόγια του δελφινιού. Στα άλλα δρομολόγια της γραμμής Καβάλας – Πρίνου, έχουμε δύο δρομολόγια και από τις 5 Μαΐου θα έχουμε την όποια αλλαγή.

Μάρτη και Απρίλη που είχαμε αύξηση δρομολογίων από 2 σε 3 δεν ισχύει και μπαίνουμε απευθείας από την χειμερινή στην θερινή περίοδο» τόνισε καταληκτικά.

Εφημερίδα Καβάλα

Προηγούμενο άρθροΆνοιξαν σταθμευμένο φορτηγό στη Καβάλα
Επόμενο άρθροΣυνάντηση Γ. Πασχαλίδη με την διοίκηση των ΕΛΤΑ