Με την ευκαιρία της επίσκεψης του Γενικού Γραμματέα  του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, καθ. κ. Χ. Κασίμη, θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη, σήμερα, Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2019, στις 16:30, στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη Καβάλας.

Η Περιφερειακή Ενότητα Καβάλας διοργανώνει εκδήλωση, σήμερα, Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2019 και ώρα 18:00, στο Αμφιθέατρο ΠΕ Καβάλας «Γεώργιος Παυλίδης», με θέμα: «Οι προοπτικές της Ελληνικής και της Ευρωπαϊκής Γεωργίας», με ομιλητές τον καθ. ΑΠΘ κ. Κώστα Μάττα, τον καθ. ΓΠΑ και Γενικό Γραμματέα του ΥΠ.Α.Α.Τ., κ. Χαράλαμπο Κασίμη και τον Γεωπόνο και Πρόεδρο της ΟΠ «ΖΕΥΣ», κ. Δημήτρη Μανώσση.

Στην εκδήλωση θα παρατεθούν οι προοπτικές και οι διαφαινόμενες εξελίξεις στον ευρύτερο αγροτικό τομέα. Η εκδήλωση τυγχάνει της υποστήριξης της ΕΑΣ Καβάλας, της ΕΑΣ Παγγαίου, του ΓΕΩΤΕΕ-Παράρτημα Ανατολικής Μακεδονίας, του Συλλόγου Γεωπόνων Ν. Καβάλας, της Αναπτυξιακής Καβάλας ΑΕ, των Αγροτικών Συλλόγων Καβάλας, Νέστου και Γιαλοχωρίων, του Συνδέσμου Κτηνοτρόφων Ν. Καβάλας και των Τ.Ο.Ε.Β. της ΠΕ Καβάλας.  

Προηγούμενο άρθροΣας αφορά: Τελευταία μέρα για την εμπρόθεσμη πληρωμή των τελών κυκλοφορίας
Επόμενο άρθροΗ Δήμαρχος Καβάλας διαμαρτύρεται για τις συχνές διακοπές και ζητά εξηγήσεις απο τον ΔΕΔΔΗΕ