Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την δήμαρχο Καβάλας κα Δήμητρα Τσανάκα είναι ο περιφερειακός σύμβουλος κ. Σωτήρης Παπαδόπουλος. Ο ίδιος δηλώνει πως τον ενδιέφερε τα τελευταία χρόνια η Τοπική Αυτοδιοίκηση και για τον λόγο αυτό εμπλέκεται στις εκλογές.

Συγκεκριμένα είπε ότι «για όσους με ξέρουν, νομίζω ότι δεν αποτέλεσε έκπληξη, καθώς είχα δηλώσει ότι με ενδιαφέρει ο Δήμος Καβάλας. Ήθελα να ασχοληθώ με τα δημοτικά εδώ και 2,5 χρόνια περίπου και είχα ξεκινήσει επαφές και συζητήσεις και με τη δήμαρχο, οπότε ήταν μία φυσική εξέλιξη των πραγμάτων. Λογική και συναισθηματική. Νομίζω ολοκληρώθηκε έτσι μία προσπάθεια να ανανεωθεί ο συνδυασμός της κας δημάρχου έτσι ώστε να κατέβει ανανεωμένος, ενισχυμένος, ξανά στο στίβο για την διεκδίκηση της Δημαρχίας».

ΔΕΥΤΕΡΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ

Σχολιάζοντας την κατάσταση που επικρατεί προεκλογικά είπε ότι «είθιστε να δίνεται και δεύτερη δυνατότητα στον εν ενεργεία δήμαρχο να ολοκληρώσει το έργο του, καθώς η γραφειοκρατία είναι τόσο χρονοβόρα που είναι άδικο να κρίνεσαι ως δήμαρχος στην πρώτη θητεία σου. Επομένως, γι’ αυτό λέω ότι στις περισσότερες περιπτώσεις δίνεται η δυνατότητα να διεκδικήσει και να ολοκληρώσει το έργο του σε μία δεύτερη τετραετία. Και κυρίως σε μία δήμαρχο η οποία έδειξε ενότητα, έχει μία συμπαγή ομάδα χωρίς ασυνήθεις απώλειες, έχει δείξει ότι μπορεί να κρατήσει τον συνδυασμό και την ομάδα της ενωμένη, επομένως νομίζω ότι είναι θεμιτό και δίκαιο να συνεχίσει και να ολοκληρώσει το έργο της. Είναι δύσκολα, σίγουρα, όλοι έχουμε παράπονα απ’ όλους τους δημάρχους, γιατί και λόγω των τελευταίων χρόνων που έχουμε ιδιαίτερη οικονομική, πολιτική και δημογραφική κρίση αλλά και προγενέστερα, όταν έχουμε τα χρήματα για μία δουλειά και οι ανάγκες του δήμου είναι για παραπάνω, θα πρέπει να κάνεις μία κατανομή των χρημάτων. Όταν δεν φτάνουν σίγουρα θα υπάρχουν προβλήματα, παραλείψεις. Και δεν διεκδικούμε το αλάνθαστο. Όλοι έχουμε κάνει λάθη αλλά θα πρέπει να δούμε το γενικότερο πλαίσιο μέσα στο οποίο θα μπορούμε να κινηθούμε και συγκριτικά, βλέποντας και τους υπόλοιπους, βλέποντας και τον εαυτό μας κι έτσι θα κατεβούμε να διεκδικήσουμε ξανά την ψήφο των δημοτών του δήμου Καβάλας».

Προηγούμενο άρθροΕπαφές Μακάριου Λαζαρίδη
Επόμενο άρθροΜοιράζει… δώρο Πάσχα η εφορία σε 1.000.000 φορολογούμενους! Ποιοι και πως θα πάρουν τα χρήματα