Σε διαρκή ετοιμότητα βρίσκεται ο μηχανισμός της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Καβάλας, προκειμένου να αντιμετωπιστούν άμεσα τα προβλήματα που προκάλεσαν οι χαμηλές θερμοκρασίες τις προηγούμενες ημέρες.

Οι εργαζόμενοι της Υπηρεσίας Καθαριότητας έριξαν αλάτι την Κυριακή 23 Ιανουαρίου 2022, στα σημεία που σχηματίστηκε παγετός τόσο στο κέντρο, όσο και στις γειτονιές της Καβάλας.

Σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά δεδομένα της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας (ΕΜΥ), η θερμοκρασία θα διατηρηθεί σε πολύ χαμηλά επίπεδα και τις επόμενες ημέρες σε όλη την επικράτεια του Δήμου Καβάλας.

Εξ αυτού του λόγου, συνιστάται να αποφεύγετε τις άσκοπες μετακινήσεις ειδικά στις παρυφές της πόλης και στις κοινότητες του ορεινού όγκου της δημοτικής ενότητας Φιλίππων.

Για οποιαδήποτε πληροφορία ή την παροχή βοήθειας σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης, μπορείτε να επικοινωνείτε με το 2513 500000.

Προηγούμενο άρθροΑλέξανδρος Κοψιάλης: Ξέσπασμα άνευ προηγουμένου – Απαντά για τα μηνύματα μίσους, Φιντιρίκο και κλοπή 30.000 ευρώ
Επόμενο άρθροΕμφάνιση – έκπληξη από Μητσοτάκη με «ΠΑΣΟΚικό» ζιβάγκο