Λίγες ημέρες πέρασαν από τη στιγμή που υπεύθυνοι της εταιρίας για την τοποθέτηση οπτικών ινών στην οδό Θεσσαλονίκης στην Καβάλα, ζήτησαν συγνώμη, στο δικαστήριο, για τις συχνές ζημιές που προκάλεσαν το τελευταίο διάστημα στο δίκτυο ύδρευσης, κατά την εκδίκαση της αίτησης προσωρινής διαταγής που κατέθεσε ο Δήμος Καβάλας, και οι κάτοικοι της περιοχής ταλαιπωρούνται για ακόμα φορά μένοντας χωρίς νερό, άγνωστο (μέχρι στιγμής) για πόση ώρα. Η εταιρία δια των διευθυντικών στελεχών της που παραβρέθηκαν στο δικαστήριο, ξεκαθάρισαν ότι οι εργασίες τους θα γίνονται πάντα υπό την καθοδήγηση του αρμόδιου υπαλλήλου της ΔΕΥΑΚ, που θα τους δείχνει που ακριβώς βρίσκεται το δίκτυο για να αποφεύγουν τις ζημιές και ότι όταν αυτός αποχωρεί (περίπου στις 14.00) δεν θα προβαίνουν σε καμία άλλη εργασία διάνοιξης του «καναλιού» (μέσα στο οποίο τοποθετείται η οπτική ίνα).

ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ

Την επόμενη ημέρα αυτών των υποσχέσεων όμως, συνέβη το ακριβώς αντίθετο! Με την αποχώρηση του υπαλλήλου του Δήμου Καβάλας , οι εργασίες συνεχίστηκαν και φυσικά η ζημιά δεν άργησε να γίνει…!!! Πρόκειται για ένα σημείο στην αρχή της οδού Θεσσαλονίκης, και απ’ ότι προκύπτει από τον μεγάλο όγκο των νερών που πλημμύρισαν το σημείο, το σπάσιμο του αγωγού είναι πολύ μεγάλο. Τα νερά κατέβαιναν από την οδό Θεσσαλονίκη, στην οδό Σκρα και έφτασαν στην οδό Κομνηνών.

Προηγούμενο άρθροΓρίπη: Αυξήθηκε κατακόρυφα ο εμβολιασμός – Οι φόβοι των επιστημόνων και η κορύφωση της εξάπλωσης
Επόμενο άρθρο«Δικαιολογημένη η διαμαρτυρία των φοιτητών του ΔΙΠΑΕ στην Καβάλα για τις φοιτητικές εστίες», δηλώνει ο κοσμήτορας, Θανάσης Μητρόπουλος