Δύο άτομα μετατέθηκαν μόνιμα στην Διεύθυνση Συγκοινωνιών που είναι υποστελεχωμένη. Ο Αντιπεριφερειάρχης Ενέργειας κ. Χρήστος Γάκης σημείωσε ότι προσπαθούν να ενισχύσουν ακόμη περισσότερο με μόνιμο προσωπικό.

Συγκεκριμένα δήλωσε ότι «είναι γνωστά τα προβλήματα που υπήρχαν όλο αυτόν τον καιρό με την υποστελέχωση στη Διεύθυνση Συγκοινωνιών και την καθυστέρηση που υπήρχε στην έκδοση διπλωμάτων. Έγινε μια προσπάθεια με τον γενικό Διευθυντή Μεταφορών στην Κομοτηνή κ. Παντελή Δελλίδη και τον Περιφερειάρχη κ. Χρήστο Μέτιο να διασφαλίσουμε κάποια επιπλέον άτομα για την πιο ομαλή λειτουργία στη Διεύθυνση Συγκοινωνιών Καβάλας. Καταφέραμε και φέραμε δύο άτομα για μόνιμο προσωπικό, ξεκίνησαν να μαθαίνουν τη δουλειά τους και καθώς πλησιάζουμε το καλοκαίρι οι εκδόσεις διπλωμάτων θα είναι περισσότερες και σίγουρα θα χρειαστεί περισσότερο προσωπικό για να λειτουργήσει η Υπηρεσία. Ο ένας εργαζόμενος είναι από Κομοτηνή και ουσιαστικά έγινε η μετάθεσή του και ένας υπάλληλος είναι από τη δική μας Τεχνική Υπηρεσία.

Δεν σταματάμε εδώ. Έγινε ήδη συζήτηση με τον Περιφερειάρχη Χρήστο Μέτιο μήπως μπορέσουμε και διασφαλίσουμε επιπλέον προσωπικό μέσου του Αναπτυξιακού Οργανισμού. Είναι μια τακτική που έχουμε δει ήδη να εφαρμόζεται και σε άλλες περιφέρειες όπως η Κρήτη και θα δούμε μετά την έναρξη λειτουργίας του Αναπτυξιακού Οργανισμού της Περιφέρειας το νομικό πλαίσιο για να πάρουμε επιπλέον προσωπικό για τη Διεύθυνση Συγκοινωνιών Καβάλας. Γίνονται προσπάθειες για την καλύτερη λειτουργία της υπηρεσίας αυτής που έχει άμεση επαφή με τον κόσμο και πρέπει να εξυπηρετούνται οι πολίτες άμεσα και αποτελεσματικά».

ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ

Για το δίκτυο φυσικού αερίου είπε ότι «οι εργασίες συνεχίζονται κανονικά. Στην ανατολική πλευρά ο αγωγός πλησιάζει στην οδό Σαππαίων και στο δυτικό κομμάτι οι εργασίες συνεχίζονται κανονικά, στη Νεάπολη και τη ΔΕΠΟΣ. Το επόμενο διάστημα θα ολοκληρωθεί το βανοστάσιο το οποίο είναι ο τελικός κόμβος που θα δώσει το φυσικό αέριο στην πόλη και θα μπορέσουμε να ξεκινήσουμε την παροχή στο δίκτυο. Είναι θέμα ημερών να ολοκληρωθεί το βανοστάσιο. Είναι εδώ ο επιβλέπων μηχανικός της ΔΕΔΑ στην Καβάλα και θα γίνει ενημέρωση του κοινού για τη διαδικασία των συνδέσεων σε σπίτια και καταστήματα. Θα ανοίξει και ένα κατάστημα η ΔΕΔΑ στην Καβάλα για να μπορεί ο κόσμος να ενημερώνεται και να υποβάλλει αιτήσεις».

Προηγούμενο άρθροΜεγάλες επιδόσεις από τους νεαρούς αθλητές και τις νεαρές αθλήτριες στο Πανελλήνιο σχολικό Πρωτάθλημα στην Ελευθερούπολη
Επόμενο άρθροΣειρά έργων που αφορούν την Καβάλα και την Εγνατία Οδό παρουσιάστηκαν από τον Περιφερειάρχη, Χρήστο Μέτιο