Το Σάββατο 26-11 διατελέστηκε η τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Νέων, για την πρώτη θητεία του, στην Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου στο Δημαρχείο Ελευθερούπολης.

Το Δημοτικό Συμβούλιο Νέων τα τελευταία 2,5 χρόνια δραστηριοποιήθηκε ποικιλοτρόπως στα κοινωνικά δρώμενα της περιοχής. Πλήθος δράσεων κοινωνικού, περιβαλλοντικού, πολιτιστικού και όχι μόνο ενδιαφέροντος υλοποιήθηκαν, με σημαντικότερη αυτών το Κοινωνικό Φροντιστήριο Δήμου Παγγαίου.
Παρά τις δυσκολίες που υπήρξαν, το Συμβούλιο παρέμεινε συσπειρωμένο και προσηλωμένο στο στόχο του, που δεν ήταν άλλος από το κοινό καλό και την ανάπτυξη της περιοχής μας.

Η αγάπη, η αφοσίωση και η δουλειά που κατέβαλαν καθ’ όλη τη διάρκεια της θητείας τους κάνουν το Δήμο Παγγαίου να αισθάνεται περήφανος για την Νεολαία του. Μία Νεολαία που απέδειξε περίτρανα πως το μέλλον του τόπου είναι σίγουρα αισιόδοξο και ελπιδοφόρο.

Άξιο σχολιασμού είναι το γεγονός πως κατάφεραν να καινοτομήσουν σε πολύ μεγάλο βαθμό και να προάγουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τον εθελοντισμό. Το πιλοτικό πρόγραμμα του Δημάρχου Παγγαίου Φίλιππου Αναστασιάδη και των συνεργατών του στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία και έπεται η συνέχεια με τη δεύτερη θητεία τους.

Προηγούμενο άρθροΕπίσκεψη του Αντιπεριφερειάρχη Καβάλας Αλέξη Πολίτη στη Πέρνη του Δήμου Νέστου
Επόμενο άρθροΜάκης Παπαδόπουλος: Η μετατροπή της Καβάλας σε “έξυπνη πόλη” είναι υπόθεση όλων, και χρειάζεται επιτάχυνση!