27 Σεπτεμβρίου 2024, 15:15
26 C
Kavala

Συνέντευξη Τύπου για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα MOTOCROSS – Κρηνίδες

Πραγματοποιήθηκε το πρωί της Τετάρτης 25 Σεπτεμβρίου, με τη συμμετοχή του Αντιδημάρχου Αθλητισμού, Κώστα Χατζηαναστασίου, του Εντεταλμένου Συμβούλου της ΠΑΜΘ σε θέματα Αθλητισμού, Στέλιου Ιγνατιάδη, του Γενικού Γραμματέα του Α.Μ.Ο.Κ., Παναγιώτη Αρσονιάδη και του μέλους της ΜΟΤΟΕ, Στέλιου Κορέλη, η συνέντευξη Τύπου για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα MOTOCROSS που θα διεξαχθεί στην πίστα των Κρηνίδων το διήμερο 28 και 29 Σεπτεμβρίου 2024.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΒΑΛΑΣ, ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ: “Η διοίκηση του Δήμου Καβάλας πιστή στις διακηρύξεις της, γίνει πολύ μεγάλη σημασία στις εναλλακτικές μορφές αθλητισμού. Θεωρώ ότι είναι υποχρέωση μας να σταθούμε στο πλευρό των εθελοντών – διοργανωτών και να καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια εξεύρεσης χρηματοδοτικών εργαλείων, προκειμένου να αναβαθμίσουμε τις υπάρχουσες εγκαταστάσεις. Οι αγώνες του ερχόμενου Σαββατοκύριακου είναι μία ευκαιρία για όλους τους Καβαλιώτες να έρθουν στην πίστα των Κρηνίδων και να απολαύσουν ένα υπέροχο πραγματικά θέαμα”.

ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΗΣ ΠΑΜΘ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ, ΣΤΕΛΙΟΣ ΙΓΝΑΤΙΑΔΗΣ: “Πρόκειται για ένα πολύ σημαντικό αθλητικό γεγονός, από το οποίο δεν θα μπορούσε να λείψει η Περιφέρεια ΑΜΘ. Πέρα όλων των άλλων, έχει και αναπτυξιακό χαρακτήρα, καθώς το διήμερο 28 και 29 Σεπτεμβρίου αναμένεται πολύ μεγάλη επισκεψιμότητα στην περιοχή μας. Καλώ με τη σειρά μου τον κόσμο να παρακολουθήσει τους αγώνες και είναι σίγουρο ότι οι συμμετέχοντες θα ανταμείψουν για την επιλογή τους”.

ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ Α.Μ.Ο.Κ., ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΑΡΣΟΝΙΑΔΗΣ: “Οι αγώνες, που θα διεξαχθούν με τη μεγαλύτερη δυνατή ασφάλεια τόσο για τους αναβάτες, όσο και για το κοινό, θα ξεκινήσουν το πρωί του Σαββάτου στις 10 και θα ολοκληρωθούν στις 6 το απόγευμα. Την επόμενη μέρα θα ξεκινήσουν στις 08:30 και θα τελειώσουν, μαζί με τις απονομές, στις 18:30. Οι συμμετοχές σε όλους τους αγώνες αγγίζουν τις 300, ενώ οι θεατές, όπως και τις προηγούμενες χρονιές, αναμένεται να ξεπεράσουν τους 1.500. Στόχος μας, μετά την κατασκευή χώρων υγιεινής και του δικτύου υδροδότησης από τους εθελοντές του Ομίλου μας, είναι η εξασφάλιση παροχής ρεύματος για όλες τις εγκαταστάσεις. Είναι κάτι που το βλέπει ήδη ο Δήμος Καβάλας. Στη συνέχεια, μπορεί να γίνει και μια νέα μελέτη αναβάθμισης της πίστας, προκειμένου να φιλοξενήσουμε κάποια στιγμή και έναν ευρωπαϊκό ή παγκόσμιο πρωτάθλημα”.

ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΜΟΤΟΕ, ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΟΡΕΛΗΣ: “Η πίστα των Κρηνίδων, χωρίς υπερβολή, είναι η καλύτερη αυτή τη στιγμή σε όλη την Ελλάδα, γι’ αυτό και επιλέγεται κάθε χρόνο τόσο για τους πανελλήνιους, όσο και για τους βαλκανικούς αγώνες. Πιστεύω ότι η προσπάθεια των ανθρώπων του Α.Μ.Ο.Κ. πρέπει να τύχει ακόμη μεγαλύτερης στήριξης από την πολιτεία και την τοπική αυτοδιοίκηση, διότι, όπως δείχνουν όλα τα στοιχεία, ο μηχανοκίνητος αθλητισμός είναι στην τρίτη θέση των δημοφιλέστερων αθλημάτων παγκοσμίως, μετά το ποδόσφαιρο και το μπάσκετ”.

Hot this week

Λαύριο: Άγριο επεισόδιο μαθητών με μαχαιρώματα έξω από ΕΠΑΛ – Δύο ελαφρά τραυματίες

Αναστάτωση επικρατεί αυτή την ώρα σε ΕΠΑΛ στο Λαύριο,...

Τελετή έναρξης του 21ου Πανελληνίου Συνεδρίου του Λυκείου Ελληνίδων

Ο Δήμαρχος Καβάλας, παρέστη και απηύθυνε χαιρετισμό στην τελετή...

Topics

Τελετή έναρξης του 21ου Πανελληνίου Συνεδρίου του Λυκείου Ελληνίδων

Ο Δήμαρχος Καβάλας, παρέστη και απηύθυνε χαιρετισμό στην τελετή...

«Κλειστά» τα σχολεία σήμερα Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου – Γιατί δεν θα γίνουν μαθήματα

«Άτυπη αργία» σήμερα, Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου, στα σχολεία. Οι...

Related Articles

Δημοφιλείς κατηγορίες