Πραγματοποιήθηκε στη Χρυσούπολη η επίσκεψη μελών της διοίκησης της ΟΕΒΕΚ με τον Δήμαρχο Νέστου κ. Μιχαηλίδη την Τετάρτη 10.00 πμ.

Στη συνάντηση παραβρέθηκε από την πλευρά της Ομοσπονδίας ο Πρόεδρος κ.Χατζηχρήστος Θεόδωρος, ο Αντιπρόεδρος κ. Καράμπελας Κωνσταντίνος, ο τομεάρχης Ανάπτυξης, Ανασυγκρότησης και Εξωστρέφειας κ.Παναγιώτης Αρσονιάδης, ο τομεάρχης Υγειονομικού ενδιαφέροντος/Εστίασης κ.Βαφείδης Γεώργιος και η Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Χρυσούπολης κα Καχέλου Ευαγγελία.
Συζητήθηκαν οι δράσεις της Ομοσπονδίας σε τοπικό αλλά και περιφερειακό επίπεδο, καθώς και οι δυνατότητες συνεργασίας του Δήμου με την Ομοσπονδία για θέματα σχετικά με τους Επαγγελματίες, τους Εμπόρους και του Βιοτέχνες του Δήμου Νέστου καθώς επίσης και οι δράσεις του Εμπορικού Συλλόγου Χρυσούπολης.
Τέλος συζητήθηκε το διαχρονικό πρόβλημα του παραεμπορίου αλλά και της μαύρης εργασίας και στο σημείο αυτό ο Δήμαρχος κος Μιχαηλίδης δεσμεύτηκε για την αμέριστη στήριξη του προς τους Επαγγελματίες της περιοχής με στόχο την προάσπιση και προαγωγή των συμφερόντων τους.



