Με τον Δήμαρχο Νέστου Σάββα Μιχαηλίδη συναντήθηκε η υποψήφια Βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία της Π.Ε. Καβάλας, Μαίρη Χατζηκωνσταντίνου στο πλαίσιο των προγραμματισμένων επισκέψεων στην περιοχή.
Ο Δήμαρχος ενημέρωσε την κ. Χατζηκωνσταντίνου, μεταξύ άλλων, για τη διαδικασία δημοπράτησης των έργων που εντάχθηκαν στις προσκλήσεις που είχαν προηγηθεί από το Ταμείο Ανάκαμψης και το πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης» με τον ίδιο να αναφέρει ότι πρόκειται για παρεμβάσεις σε όλα τα επίπεδα, οι οποίες αναμένεται να αλλάξουν την εικόνα του Δήμου για τα επόμενα χρόνια.
Συζήτησαν για την αξιοποίηση και εκμετάλλευση του γεωθερμικού πεδίου του Δήμου Νέστου και τα οφέλη που μπορεί να προσφέρει στον πρωτογενή τομέα μειώνοντας το κόστος παραγωγής στους καλλιεργητές, ενώ έγινε λόγος και για την κατασκευή του ανοιχτού κολυμβητηρίου στη Χρυσούπολη με χρήση γεωθερμίας.
Στο επίκεντρο βρέθηκε η τουριστική σεζόν και η ανάγκη για δημιουργία υποδομών που θα μπορούν να ανταπεξέλθουν στον μεγάλο όγκο επισκεπτών που αναμένεται και φέτος το καλοκαίρι, έτσι ώστε να μην επιβαρύνονται οι μόνιμοι κάτοικοι της Κεραμωτής, που αποτελεί την τουριστική «καρδιά» του Δήμου Νέστου. Ανάμεσα στους στόχους και η επιμήκυνση της σεζόν με εναλλακτικές μορφές τουρισμού.
Η υποψήφια Βουλευτής επισήμανε πως «υπάρχουν πολλές και ωφέλιμες προοπτικές για την ανάπτυξη του Δήμου Νέστου. Με σοβαρότητα, δουλειά, καινοτόμες ιδέες και συνεργασία της τοπικής αυτοδιοίκησης, των επενδυτών και του κρατικού μηχανισμού, ο τόπος μπορεί να εξελιχθεί ακόμα περισσότερο στους παραπάνω τομείς».
Μετά τη συνάντηση με τον Δήμαρχο η κ. Χατζηκωνσταντίνου επισκέφθηκε τους υπαλλήλους στις δημοτικές υπηρεσίες, αντάλλαξε πασχαλινές ευχές, ενώ άκουσε και συζήτησε μαζί τους θέματα που τους αφορούν με ένα από τα κυρίαρχα να είναι το ζήτημα της γραφειοκρατίας.

Προηγούμενο άρθροΧ. Δερμεντζόπουλος: «Η ΝΔ θα είναι ξανά κυβέρνηση στις ερχόμενες εκλογές – πολλά τα δρομολογούμενα έργα για τον Έβρο»
Επόμενο άρθροΥπόθεση Γεωργούλη: Σάλος με ανάρτηση υποψήφιας βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ εναντίον της Χρονοπούλου – Να παραιτηθεί ζητά το ΠΑΣΟΚ