Κάναμε προχθές συνάντηση με τον Πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου για τα θέματα της τοπικής μας αγοράς.

Διαπιστώσαμε με χαρά, για ακόμη μία φορά, πως ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου “ακούει” τους επαγγελματίες, εκτιμά τη γνώμη τους και επιδιώκει σταθερά ένα καλύτερο αποτέλεσμα προς όφελος των εμπορικών καταστημάτων και επαγγελματιών.

Με την ευκαιρία μάλιστα που βρεθήκαμε, ανταλλάξαμε απόψεις σχετικά με το αποτέλεσμα της Λευκής Νύχτας.

Έχουμε να παρατηρήσουμε και ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ τα εξής:

  • “ΑΓΟΡΑΖΟΥΜΕ, και όχι μόνο διασκεδάζουμε”: μέχρι τώρα, ο πραγματικός στόχος της Λευκής Νύχτας επιτυγχάνεται σε μικρό βαθμό, καθώς η γιορτή μάς κάνει να διασκεδάζουμε (που είναι πολύ σημαντικό, για να ενθαρρυνθούμε να ψωνίσουμε), αλλά δεν μας κάνει να αγοράζουμε!

Συνεπώς, πρέπει να δούμε πώς θα ενισχύσουμε μέσω της Λευκής Νύχτας την τόνωση της κίνησης και στα εμπορικά καταστήματα.

  • “ΣΥΝΔΥΑΖΟΥΜΕ ΑΛΛΙΩΣ τη Λευκή Νύχτα με το Φεστιβάλ “Άδοντες και Ψάλλοντες”. Οι δύο εκδηλώσεις έχουν καθιερωθεί και έχουν μεγαλώσει πλέον, και υπάρχουν ενδείξεις ότι η μία εκδήλωση αδικεί την άλλη.

Ίσως ήρθε η ώρα ο Δήμος μας και οι εμπλεκόμενοι φορείς να εξετάσουν την υλοποίηση των δύο εκδηλώσεων ξεχωριστά πια, σε διαφορετικές ημερομηνίες.

Με καλύτερη υποστήριξη και αυξημένο προϋπολογισμό, όπου χρειάζεται.

Εάν διοργανώσουμε τις δύο εκδηλώσεις σε διαφορετικές ημερομηνίες, τα εμπορικά καταστήματα και τα καταστήματα εστίασης θα μπορούν να ωφεληθούν διπλά από δύο εκδηλώσεις, με ειδικές δράσεις που θα συνδυάζουν ψυχαγωγία και τόνωση της εμπορικής κατανάλωσης.

Θεωρούμε λοιπόν πως ήρθε η ώρα να αναβαθμίσουμε και τις δύο εκδηλώσεις, ώστε να πετύχουμε:

  • περισσότερα και καλύτερα αποτελέσματα, μέσα από ένα πλαίσιο με στόχους και κανόνες, ίδιους για όλους τους επαγγελματίες και την τοπική μας αγορά.
  • ενίσχυση και διεύρυνση της απήχησης και της επισκεψιμότητας των δράσεων του Φεστιβάλ “Άδοντες & Ψάλλοντες”.
  • επίτευξη του στόχου μας για έναν ζωντανό, δημιουργικό Δήμο 365 μέρες τον χρόνο.

Αυτή θα είναι και η πρότασή μας για τις δύο εκδηλώσεις το 2024, αν οι δημότες μας αναδείξουν διοίκηση στον Δήμο Καβάλας.

Για ακόμη μία φορά, συγχαρητήρια στον Εμπορικό Σύλλογο για την άψογη διοργάνωση της φετινής Λευκής Νύχτας και στον Διευθυντή, τους καθηγητές, τους γονείς και τους μαθητές και μαθήτριες του Μουσικού Σχολείου Καβάλας!

Προηγούμενο άρθροΜε επιτυχία πραγματοποιήθηκε η θεατρική παράσταση «Ένα ζευγάρι φτερά,παρακαλώ» απο το 1ο ΕΠΑΛ Ελευθερούπολης
Επόμενο άρθροΕπέκταση κλειστού γυμναστηρίου Ελευθερούπολης, δημιουργία 600 νεων θέσεων θεατών και ενεργειακή αναβάθμιση του κτηρίου