Πολύ καλή ήταν η επιβατική κίνηση στο Αστικό ΚΤΕΛ Καβάλας τις ημέρες των εορτών. Ο πρόεδρός του κ. Στράτος Μακρογιαννίδης σημείωσε πως το επιβατικό κοινό άρχισε εκ νέου να προτιμά το αστικό λεωφορείο.

Συγκεκριμένα δήλωσε ότι «τις μέρες των εορτών, κυρίως τη Μεγάλη Πέμπτη και τη μεγάλη Παρασκευή, το επιβατικό κοινό της πόλης χρησιμοποίησε το αστικό ΚΤΕΛ και αυξήθηκε η κίνηση. Ευελπιστούμε ότι ο κόσμος θα μας δει με συμπάθεια. Έχουμε το χαμηλότερο εισιτήριο σε όλη την Ευρώπη και με αυτήν τη λογική θέλουμε τους επιβάτες. Και συμφέρει το Αστικό ΚΤΕΛ και δεν δημιουργεί πρόβλημα και πάνω απ’ όλα είναι ασφαλές.

Το βασικό είναι η ασφάλεια. Δεν αναπτύσσουμε μεγάλες ταχύτητες λόγω των στάσεων αλλά και σαν αυτοκίνητα που περνάμε ΚΤΕΟ κάθε 6 μήνες και κάνουμε σωστή συντήρηση, προσέχουμε πολύ για να είναι ασφαλής ο κόσμος».

ΣΤΟ «ΠΕΡΙΜΕΝΕ»

Για τον τομέα της οικονομικής ενίσχυσης είπε ότι «έχουμε λάβει πολλές υποσχέσεις αλλά στο διά ταύτα αργούμε. Δεν ξέρω τι γίνεται και αν μας βοηθήσει το κράτος. Ο Δήμος Καβάλας είπε κάτι για το οποίο θα συνεισφέραμε κι εμείς κάποια χρήματα, να βάζαμε δηλαδή από μισά για τη βελτίωση των άγονων γραμμών αλλά ούτε κι εδώ έγινε κάτι. Είμαστε στην αναμονή για βοήθεια και από το κράτος και από το Δήμο Καβάλας».

Προηγούμενο άρθροΠελαργός στην Ξάνθη επιστρέφει επί 10 χρόνια στα ίδια μέρη, έχοντας ήδη…. εγγόνια!
Επόμενο άρθροΕνημερωτική διάλεξη για την Οστεοαρθρίτιδα