Στο νησί της Θάσου τίμησε την επέτειο της 25ης Μαρτίου και τον Ευαγγελισμό της Θεοτόκου, ο Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης κ. Χριστόδουλος Τοψίδης.

Στη Θάσο, ο κ. Περιφερειάρχης παρακολούθησε την θεία λειτουργία και αμέσως μετά την παρέλαση και τις εκδηλώσεις επ’ αφορμής της εθνικής επετείου.

Ο κ. Τοψίδης συνεχάρη τους συμμετέχοντες και τις συμμετέχουσες στις παρελάσεις όλης της Περιφέρειας και ευχήθηκε Χρόνια Πολλά, δηλώνοντας:

“Η 25η Μαρτίου αποτελεί πάντα αφορμή για σκέψη και παραδειγματισμό από την αγωνιστικότητα των προγόνων μας, που ύψωσαν το ανάστημα τους και ενωμένοι σαν μία γροθιά αγωνίστηκαν και κέρδισαν την Ελευθερία τους.
Ο ηρωισμός και η ομόνοια τους, ας είναι παράδειγμα για όλους και όλες στις μικρές και τις μεγάλες μάχες που δίνουμε καθημερινά με στόχο το κοινό καλό, την πρόοδο και την ευημερία.

Η Υπέρμαχος Στρατηγός, η Παναγία μας, που σήμερα η Εκκλησία μας τιμά τον Ευαγγελισμό Της, να σκέπει τα έργα μας, να οδηγεί τις πράξεις μας και να πρεσβεύει υπέρ όλων ημών.
Από την όμορφη Θάσο, θέλω να συγχαρώ τους μαθητές,τις μαθήτριες, τα μέλη των Συλλόγων και τα στελέχη των Σωμάτων Ασφαλείας και των Ενόπλων Δυνάμεων που παρήλασαν σε όλη την Περιφέρεια μας και εύχομαι Χρόνια Πολλά με υγεία, ευημερία και αγωνιστικότητα για ένα καλύτερο αύριο.”

Προηγούμενο άρθροΟ εορτασμός της 25ης Μαρτίου στην Ελευθερούπολη
Επόμενο άρθροΜε λαμπρότητα η παρέλαση για την 25η Μαρτίου στη πόλη της Καβάλας