Ο μικρός Πάρις Οικονομίδης βρίσκεται  στο Μίνστερ της Γερμανίας και κάνει τις πρώτες εξετάσεις στο νοσοκομείο για να προχωρήσουν στη άμεση θεραπεία του οι ειδήμονες γιατροί.

Η οικογένεια έπρεπε να ταξιδέψει άμεσα σε ειδικό κέντρο της Γερμανίας, έπειτα από επιπλοκές της νόσου ενώ ζητούσε την άμεση συμβολή από όσους μπορούν και το επιθυμούν να βοηθήσουν οικονομικά ώστε να συγκεντρωθεί το ποσό που χρειάζεται για τη νέα του θεραπεία.Οι προσπάθειες όλων μας έπιασαν τόπο…….

Ο πατέρας του Θοδωρής Οικονομίδης ανάρτησε στα sosial media το παρακάτω κείμενο το οποίο αναφέρει τα εξής:

”Το πρώτο τεράστιο βήμα έγινε.Το μεγάλο αρχικό ποσό που χρειάζονταν για να περάσουμε την είσοδο κατατέθηκε χθες και από βδομάδα τα υπόλοιπα.Με το πρώτο αεροπλάνο ο Πάρις κάνει ήδη τις πρώτες του εξετάσεις στο Μίνστερ της Γερμανίας. Αυτή η ευκαιρία για να παλέψει δεν θα του είχε δοθεί ποτέ αν δεν ήσασταν όλοι εσείς.Γνωστοί, φίλοι,συγγενείς,συμπατριώτες,συνάδελφοι,και προπάντων όλοι εσείς που ενώ η μοίρα δεν μας είχε φέρει να συναντηθούμε ποτέ γίνατε ένα με την αγωνία μας.Εσείς όλοι τον σηκώσατε ψηλά. Ο Πάρις μας από σήμερα είναι και ο δικός σας Πάρις. Η αλληλεγγύη νίκησε. Η αγάπη και η ευγνωμοσύνη για όλους σας έχει αρχή αλλά δεν έχει τέλος! Οι μεγάλες μάχες μόλις ξεκίνησαν και είστε συμπολεμιστές μας !!!

Πάρις Μάρκος Ελένη Θοδωρής”

Επικοινωνία & Αριθμός Λογαριασμού: ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ, αρ.λογ/σμού 6667-141852-490, IBAN GR94 0171 6670 0066 6714 1852 490, Δικαιούχοι ΟΙΚΟΝΟΜΙΔΗΣ ΠΑΡΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΔΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΕΝΗ

Προηγούμενο άρθροΜε πρωτιά έκλεισε το Ψηφοδέλτιο του Λευτέρη Κυριακίδη στην Θάσο
Επόμενο άρθροΗ τηλεφωνική συγγνώμη του Κυριάκου Μητσοτάκη σε κάτοικο της Παναγίας