Τι κοινό μπορεί να έχουν η Πρόεδρος της Νέας Ελληνικής Ορμής (Ν.Ε.Ο.) και υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη Κατερίνα Παπακώστα-Σιδηροπούλου, η διακεκριμένη αρχαιολόγος Κατερίνα Περιστέρη και ο ομογενής και πρώην βουλευτής στις ΗΠΑ Κρις Σπύρου;

Μα φυσικά τον πρώην βουλευτή Σταύρο Δαϊλάκη, με τον οποίο τους συνδέει πολυετής φιλία. Μάλιστα όπως μάθαμε την Κατερίνα Παπακώστα και τον Κρις Σπύρου τους συνδέει πέραν από δεσμούς φιλίας και κοινή καταγωγή. Γι’ αυτό, άλλωστε, δεν μπορούσαν να λείπουν από την βάπτιση της Φωτεινής, της εγγονής του Σταύρου Δαϊλάκη, που έγινε σήμερα στο Δοξάτο Δράμας.

Σχετική ανάρτηση έκανε σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης η κ. Παπακώστα.

“Στο Δοξάτο, στην βάφτιση της Φωτεινής που μας ξετρέλλανε, εγγονής του αγαπητού φίλου Σταύρου Δαιλάκη , συντροφιά με την αρχαιολόγο Κατερίνα Περιστέρη και τον φίλο Πρόεδρο Κρις Σπύρου.”

Όπως, μάλιστα, έφτασε στα αυτιά μας η Κατερίνα Παπακώστα και η Κατερίνα Περιστέρη είχαν και διεξοδική συζήτηση τόσο για τα ευρήματα της Αμφίπολης, όσο και για την άποψη που εξέφρασε εσχάτως η Ελένη Γλυκατζή-Αρβελέρ, σύμφωνα με την οποία ο τάφος του Μέγα Αλέξανδρου βρίσκεται στη Βεργίνα.

• Φαίνεται ότι το κόκκινο φόρεμα της υφυπουργού προκάλεσε έντονο “θερμό” επεισόδιο με αποδοκιμασίες , για την Μακεδονία και την συμφωνία των Πρεσπών.

Πηγή:dramini.gr

Προηγούμενο άρθροΑύριο το Πανελλήνιο πρωτάθλημα καλαθοσφαίρισης εφήβων στην Ελευθερούπολη
Επόμενο άρθροΑλλάζει το ωράριο για τις τράπεζες από τις 2 Μαΐου