Δέχτηκε με μεγάλη χαρά σήμερα στο γραφείο του ο Δημαρχος Παγγαίου τον Χρήστο Καραϊτη αθλητή των μαχητών της Νέας Περάμου. Ο Χρήστος κατέκτησε το Χρυσό μετάλλιο στο Διεθνές Τουρνουά Πυγμαχίας «Adriatic Pearl» που πραγματοποιήθηκε στο Μαυροβούνιο από τις 8 εως τις 14 Μαρτίου 2022, αντιμετωπίζοντας τέσσερις ικανότατους αντιπάλους, έναν από το Μαυροβούνιο, έναν από την Σλοβενία και δύο από το Καζακσταν, τους οποίους και νίκησε.

Αναδείχτηκε επίσης Best Fighter της διοργάνωσης ανάμεσα σε 26 χώρες όπου και συμμετείχαν εξέχοντες αθλητές από κράτη παραδοσιακά κορυφαία στο άθλημα της Πυγμαχίας όπως Κούβα, Καζακστάν κτλ.. Η όλη του αυτή επιτυχία έχει ευδοκιμήσει και χάρη στην αξιόλογη και αξιέπαινη συμβολή του κ. Σωκράτη Καραϊτη στην εξέλιξη του. Τα θέρμα μου συγχαρητήρια Χρήστο για την διάκριση σου αυτή, ευχή μου να συνεχίσεις να μας κάνεις υπερήφανους έγραφε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ο Δήμαρχος Παγγαίου.

Προηγούμενο άρθροΗ Ένωση «Μαζί για το Παιδί» στον Έβρο: Προσφέρει ίσες ευκαιρίες στην υγεία και την εκπαίδευση στα παιδιά που ζουν στις ακριτικές περιοχές
Επόμενο άρθροΠωλούνται πασχαλινές λαμπάδες για καλό σκοπό