«Η Luxus Properties, εταιρεία η οποία δραστηριοποιείται στην αγοραπωλησία ακινήτων αλλά και διαχείρισης τουριστικών καταλυμάτων με έδρα την Καβάλα αποφάσισε να συνδράμει τον ευαίσθητο τομέα της υγείας στην δύσκολη αυτή συγκυρία.

Παραχωρεί 20 ακίνητα τα όποια εκμεταλλεύεται ως τουριστικά καταλύματα στην ευρύτερη περιοχή της Καβάλας σε γιατρούς και νοσηλευτικό προσωπικό οι οποίοι θέλουν να αποφύγουν την επαφή αυτές τις μέρες με τις οικογένεια τους λόγω της πανδημίας του covid-19. Επίσης θα καλύψει τις ανάγκες των μετακινήσεων σε καύσιμα για κάθε έναν γιατρό – νοσηλευτή για όσο διάστημα διαρκέσει η κρίση» ανέφερε χαρακτηριστικά στον ΚΤ ο Γιάννης Λοστορίδης.

Στη χθεσινή ανακοίνωσή της η Ένωση Γιατρών Εθνικού Συστήματος Υγείας Νομού Καβάλας έκανε έκκληση προς τους συμπολίτες που μπορούν να προσφέρουν με τον ίδιο τρόπο, να επικοινωνήσουν με την πρόεδρο Κλαίρη Λαμπίρη στο τηλέφωνο 6977455995.

«Η κρίση απαιτεί ομαδική δράση και συνεργασία όλης της κοινωνίας. Η παραμονή του προσωπικού σε καραντίνα μακριά από την οικογένεια, είναι απαραίτητη για την προστασία όχι μόνο των οικείων τους, αλλά και της κοινωνίας ολόκληρης. Ευπρόσδεκτη η κάθε βοήθεια. Τα καταλύματα μετά το τέλος της καραντίνας θα καθαριστούν και θα αποδοθούν στους ιδιοκτήτες όπως ακριβώς παρελήφθησαν»

Προηγούμενο άρθροΚοροναϊός – Ανακοίνωση της τρίτης δέσμης μέτρων: Καλύπτουμε όλο το ιδιωτικό χρέος σε εφορία, ασφαλιστικά ταμεία και τράπεζες
Επόμενο άρθροΤρία τα επιβεβαιωμένα κρούσματα κορονοϊού στην Ξάνθη