Η Πανεπιστημιούπολη Καβάλας θα διοργανώσει και αυτήν την ακαδημαϊκή περίοδο την Εβδομάδα Διδασκαλίας, τον ερχόμενο Μάϊο. Ο καθηγητής του ΔΙΠΑΕ κ. Δημήτρης Μαδυτινός σημείωσε ότι θα συμμετάσχουν 30 καθηγητές από την Ευρώπη που θα διδάξουν στην Καβάλα.
Συγκεκριμένα δήλωσε ότι «είμαστε στη φάση του σχεδιασμού των εκδηλώσεων που θα κάνει το δίκτυο στο οποίο συμμετέχει το Πανεπιστήμιό μας. Ξεκίνησε από τότε που ήταν ΤΕΙ Καβάλας, στη συνέχεια σαν ΤΕΙ Ανατολικής Μακεδονίας- Θράκης και τώρα σαν ΔΙΠΑΕ. Είμαστε από τα πιο παλιά μέλη του δικτύου στο οποίο μετέχουν 19 πανεπιστήμια απ’ όλη την Ευρώπη. Προγραμματίζουμε για την επόμενη διετία- τριετία τις εκδηλώσεις και φέτος έχουμε προγραμματίσει να γίνει το μεγάλο φοιτητικό συνέδριο με τους καθηγητές που επιβλέπουν τους φοιτητές τους, την τελευταία εβδομάδα του Απριλίου 2024 στη Σουηδία και το Μάιο, μετά από αυτήν την εκδήλωση, σχεδιάζεται μια εβδομάδα διδασκαλίας με πάρα πολλούς καθηγητές –πλέον των 30- που θα γίνει στην Καβάλα. Αυτό ανεβάζει τη δουλειά που πρέπει να κάνουμε, ανεβάζει τις ανάγκες για καλύτερη παροχή υπηρεσιών και καλύτερη οργάνωση και κάθε φορά το καταφέρνουμε. Έχουμε καλούς συνεργάτες, καλούς καθηγητές, καλό περιβάλλον. Την Καβάλα την αγαπούν όλοι, την ξέρουν πολύ καλά κι όταν γίνεται κουβέντα για το πού θα πραγματοποιηθεί το επόμενο γεγονός, όλοι θέλουν την Καβάλα κι εμείς πιεζόμαστε πάρα πολύ για να ανταπεξέλθουμε».
ΜΕΓΑΛΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ
Πρόσθεσε ότι «σήμερα τελειώνουν οι εργασίες μας και από αύριο ξεκινούν τα σχέδια και ο προγραμματισμός για να μπορέσουμε να ανταπεξέλθουμε όπως κάνουμε εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Οι καθηγητές που εξεδήλωσαν ενδιαφέρον είναι πάρα πολλοί. Συνήθως τη δεύτερη με τρίτη εβδομάδα του Μαΐου έρχονται στο Ίδρυμά μας στην Καβάλα, μπορούμε να τους φτάσουμε πολλούς αλλά δεν έχουμε τέτοια δυνατότητα και θέλουμε γύρω στους 30. Τους βρίσκουμε άνετα, θα έρθουν για μία εβδομάδα να διδάξουν στις τάξεις ανάλογα με τα αντικείμενά τους, και στους δικούς μας φοιτητές αλλά και στους εισερχόμενους από την Ευρώπη που φιλοξενούμε το εαρινό εξάμηνο. Είμαστε έτοιμοι και γι’ αυτό».

Προηγούμενο άρθροLIVE – Αποτελέσματα περιφερειακών εκλογών 2023: Δείτε ΕΔΩ
Επόμενο άρθροΑυτοδιοικητικές Εκλογές: Οι κάλπες άνοιξαν – Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε – Συνεχής ενημέρωση