”Υπάρχει μία αδιαφορία, μια χαλαρότητα, μια αδράνεια και μια αποχή που εμφανίζεται στους πολίτες. Από τη μεριά της η Νέα Δημοκρατία κάνει ό,τι είναι δυνατόν να δραστηριοποιήσουμε και να προβάλλουμε όλα τα επιχειρήματα της συμμετοχής στις ευρωεκλογές”.

Τα παραπάνω ανέφερε σε δηλώσεις που έκανε ενόψει των ευρωεκλογών, ο πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής Εκλογικής Περιφέρειας Καβάλας, Μπάμπης Δράκος.

ΦΕΡΝΕΙ ΜΙΑ ΧΑΛΑΡΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΨΗΦΟ

”Προς αυτήν την κατεύθυνση εργαζόμαστε τις τελευταίες δυο εβδομάδες και θέλω να πιστεύω ότι όλα θα πάνε κατ’ ευχήν, ώστε να υπάρχει όσο το δυνατό μεγαλύτερη συμμετοχή στις κάλπες των ευρωεκλογών, για να είναι και το αποτέλεσμα πιο αντιπροσωπευτικό. Αλλιώς είναι μια συμμετοχή της τάξης του 50 – 60% κι αλλιώς είναι μια συμμετοχή του 30%. Η Νέα Δημοκρατία θα είναι πρώτη στις ευρωεκλογές, αλλά δεν θα μπω στα ποσοστά, γιατί κανένας δεν ξέρει το ποσοστό που θα λάβει κάθε κόμμα, αλλά νομίζω η λογική του ότι δεν αλλάζει το οποιοδήποτε αποτέλεσμα φέρνει μία χαλαρότητα στην ψήφο γι’ αυτό φαίνεται η απόχη. Θέλω να πιστεύω τελικά ότι θα γίνει ό,τι είναι δυνατόν, ώστε να ψηφίσει περισσότερος κόσμος και να έχουμε ένα πιο αντιπροσωπευτικό αποτέλεσμα”, σημείωσε σχετικά στις δηλώσεις του ο κ. Δράκος

Προηγούμενο άρθροΕπίσκεψη του Βουλευτή Καβάλας Νίκου Παναγιωτόπουλου στον Δήμαρχο Θάσου
Επόμενο άρθροΧρειάζεται εκβάθυνση του Κεντρικού Λιμανιού Καβάλας σύμφωνα με τον πλοηγό Χρήστο Τζανάκο