Σειρά επαφών είχε όλο αυτό το διάστημα ο υποψήφιος Περιφερειάρχης κ. Χριστόδουλος Τοψίδης ο οποίος θα είναι και σήμερα στην Καβάλα για να έχει συμπληρωματικές επαφές ώστε να κλείσει και το ψηφοδέλτιο του τοπικά.

Όπως δήλωσε «αυτός ο στόχος για να επιτευχθεί θα πρέπει να έχουμε συνεχή επαφή με τους πολίτες της Περιφέρειάς μας. Αύριο (σ.σ. σήμερα) θα είμαι πάλι στην περιοχή της Καβάλας, όπως και τη Δευτέρα. Πραγματικά έχουν γίνει επαφές, σιγά- σιγά ολοκληρώνεται το ψηφοδέλτιό μας. Στις 27 του μήνα, ημέρα Κυριακή, θα κάνουμε την ανακοίνωση των υποψηφιοτήτων στην Καβάλα. Η προεκλογική περίοδος, πλέον πυρετωδώς από ‘δω και πέρα, το 2019 έχουμε σε όλα τα επίπεδα, τοπική αυτοδιοίκηση πρώτου βαθμού, Ευρωεκλογές, Εθνικές εκλογές. Πιστεύω ότι αυτό το χρονικό διάστημα όλοι μας θα είμαστε στην εξόρμηση για να μπορέσουμε να αντλήσουμε ψήφους και να μπορέσουμε να επικοινωνήσουμε το πρόγραμμά μας, τις σκέψεις μας, τις ιδέες μας, τους στόχους μας, τη στρατηγική μας, για να μπορέσει ο κόσμος να κρίνει, να μας κρίνει κι εμάς και πάει πλέον στην κάλπη έτοιμος για να αποφασίσει να βγάλει τους ικανούς που θέλει να έχει στη διοίκηση».

ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ

Πρόσθεσε δε πως «Η εκδήλωση στην Καβάλα θα γίνει Κυριακή 27 του μήνα. Αυτά που κάνω σ’ αυτές τις εκλογές θυμίζουν αυτά που βλέπουμε από τις τηλεοράσεις στην Αμερική. Έχουν ξεκινήσει για μένα 10-11 μήνες πριν –φαντάζομαι και για τους υπόλοιπους υποψηφίους. Για μένα ξεκίνησε η διαδικασία από τις αρχές Ιουλίου. Το πρώτο διάστημα ήταν διερευνητικό, μετά ξεκίνησε η κατάρτιση του ψηφοδελτίου και τώρα μπορούμε να πούμε ότι έχουμε μία σε μεγάλο βαθμό ετοιμότητα, περίπου σε 70%-80% είναι έτοιμος ο Συνδυασμός, γι’ αυτό και είμαστε έτοιμοι να ανακοινώσουμε αυτά τα ονόματα, για να μπορέσουν και οι άνθρωποι που πλαισιώνουν τον Συνδυασμό -4 μήνες έμειναν- να διεκδικήσουν κι αυτοί την ψήφο από τους πολίτες, ο καθένας στην Περιφέρειά του. Είναι στελέχη και από την περιφερειακή Αρχή και από το συνδυασμό της αντιπολίτευσης και νέα παιδιά. Κάνουμε μία σύνθεση πολλών νέων, έμπειρων στελεχών της τοπικής αυτοδιοίκησης και πιστεύουμε ότι θα είμαστε ένας συνδυασμός με εμπειρία, με όρεξη, με όραμα, για να μπορέσουμε να φέρουμε εις πέρας την Περιφέρειά μας, να την ανατάξουμε και να την βγάλουμε από το τέλμα που βρίσκεται τα τελευταία χρόνια».

ΟΙ ΕΠΑΦΕΣ

Για την ανταπόκριση των στελεχών στην προσπάθεια κατάρτισης του ψηφοδελτίου, είπε ότι «έχω κάνει μέχρι και 15 ραντεβού με κάποιον για να μπορέσω να των πείσω για τις θέσεις, τις απόψεις γι’ αυτήν τη διεκδίκηση. Πραγματικά αυτήν τη στιγμή θα έλεγα ότι δεν ήταν και το εύκολο κομμάτι αυτής της προσπάθειας, γιατί ο Κλεισθένης έχει δώσει τη δυνατότητα να κατεβούν πάρα πολλά ψηφοδέλτια. Έτσι και στην Περιφέρεια τα ψηφοδέλτια εκτός από τα κομματικά είναι και άλλα 3-4 που είναι, όπως το δικό μας, ανεξάρτητα. Στο κάθε ραντεβού πρέπει να πεις ποιος είσαι, τους στόχους σου, για ποιον λόγο κατεβαίνεις, το όραμά σου, στο οποίο ο νέος υποψήφιος βάζει τις δικές του θέσεις και απόψεις».

Προηγούμενο άρθροΑλάτι πρέπει να ρίξουν στους χώρους στάθμευσης του Νοσοκομείου Καβάλας
Επόμενο άρθρο«Ακόμη πιο ισχυρό τεχνολογικά γίνεται το Νοσοκομείο Καβάλας» δήλωσε ο Διοικητής του Νοσοκομείου Καρασαββόγλου Αναστάσιος