Το Σάββατο το πρωί βρέθηκε στην Καβάλα ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ κ. Γιώργος Καρατζαφέρης συνοδευόμενος από τον υποψήφιο Ευρωβουλευτή με το ΛΑΟΣ Παράσχο Αγανικόλα. Στις 11 το πρωί μίλησε στο Ξενοδοχείο Γαλαξίας και στην συνέχεια είχε σειρά επαφών με φορείς.

Ο κ.Κατατζαφέρης συνάντησε τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη ΦΝΘ κ.Στάφανο, φορείς και σωματεία.

Για την αξία της Ευρωβουλής στην πολιτική σκηνή, είπε ότι «πιστεύω  στην αξία της –γι’ αυτό και κάλεσα τον κ. Καρατζαφέρη στην Καβάλα, ενώ θα κάνουμε και περιοδεία στη Βόρεια Ελλάδα- ότι η πιο σημαντική ψήφος των Ελλήνων πρέπει να δοθεί για την Ευρωβουλή. Θεωρώ ότι εκεί, πλέον, παίρνονται όλες οι αποφάσεις.

Και πρέπει να υπάρχουν άνθρωποι εκεί μέσα να πουν το σωστό, το δίκαιο και τη λογική. Και βασικά τις αλήθειες. Πρέπει να βρεθεί κάποιος εκεί και να πει τι περνάει ο ελληνικός λαός αυτή τη στιγμή. Δεν μπορούμε να εξαφανίσουμε έναν λαό. Δεν μπορεί ένας ολόκληρος λαός να φτωχοποιείται τα τελευταία 5 χρόνια. Δεν μπορεί να παίρνουν οι τράπεζες τα σπίτια του κόσμου.

Πρέπει να μπει ένα φρένο. Γι’ αυτό και λέμε ευρω-σκεπτικισμός. Είμαστε οι πρεσβευτές του στην Ελλάδα και πιστεύω ότι η ανατροπή σ’ αυτές τις εκλογές θα είναι ριζική. Τα πράγματα θα αλλάξουν, καθώς ο κόσμος έχει αντιληφθεί τι συμβαίνει. Δεν γίνεται ολόκληρα έθνη και κράτη να προσκυνάνε την κα Μέρκελ και την παρέα της. Γι’ αυτό κάνουμε τον αγώνα μας».

Προηγούμενο άρθροΑπέχουν από τα καθήκοντα τους τα μέλη του Δικηγορικού Συλλόγου Δράμας
Επόμενο άρθροΑπέχουν από τα καθήκοντα τους οι δικηγόροι της Καβάλας