Στην Καβάλα και τη Θάσο η Άντζελα Γκερέκου για ζητήματα τουριστικής ανάπτυξης

Τη Βόρεια Ελλάδα επισκέπτεται το διήμερο 2 και 3 Ιουνίου η πρόεδρος του ΕΟΤ, Άντζελα Γκερέκου, με σταθμούς την Καβάλα και τη Θάσο. Σκοπός της περιοδείας είναι η ενίσχυση της τουριστικής παρουσίας της περιοχής ενόψει της καλοκαιρινής περιόδου.

Το πρωί της Κυριακής, στις 11:00, είναι προγραμματισμένη συνέντευξη Τύπου στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη Καβάλας, Θόδωρου Μαρκόπουλου, όπου θα τεθούν επί τάπητος οι δυνατότητες προβολής του νομού και οι στρατηγικές για την τουριστική του ανάδειξη.

Αμέσως μετά, η κ. Γκερέκου θα αναχωρήσει για τη Θάσο, όπου θα παραμείνει για μία διανυκτέρευση. Η επίσκεψη θα συνεχιστεί τη Δευτέρα με συναντήσεις με επαγγελματίες του τουριστικού κλάδου και τοπικούς φορείς στο νησί, με στόχο την ενίσχυση της συνεργασίας και την ανταλλαγή απόψεων.

Η παρουσία της προέδρου του ΕΟΤ θεωρείται ιδιαίτερα σημαντική για τη δυναμική προώθηση του τουριστικού προϊόντος της περιοχής, σε μια χρονική περίοδο όπου εντείνονται οι προσπάθειες για την προσέλκυση επισκεπτών από το εξωτερικό.

Hot this week

Δύο εκδηλώσεις για την ανάδειξη σημαντικών αρχαιολογικών σημείωντης Καβάλας και της Θάσου διοργανώνει η Π.Ε. Καβάλας

Συνέντευξη τύπου παραχώρησε σήμερα, ο Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας κ. Θεόδωρος...

Μάκης Παπαδόπουλος: “ΚΑΒΑΛΑ 2036: ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΦΙΞΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΞΙΑ – Ένα εκατομμύριο επισκέπτες τον χρόνο”

Η τουριστική επιτυχία μιας πόλης δεν μετριέται μόνο από...

Topics

Μεγάλη επιτυχία σημείωσαν οι διήμερες εκδηλώσεις Χρώματα & Αρώματα

Από τις διήμερες εκδηλώσεις του Πολιτιστικού Συλλόγου Κηπούπολης -...

Related Articles

Δημοφιλείς κατηγορίες