Στην Ετήσια Χειμερινή Ολομέλεια του Οργανισμού για την Ασφάλεια και τη Συνεργασία στην Ευρώπη (ΟΑΣΕ), η οποία πραγματοποιήθηκε το τριήμερο 21-23 Φεβρουαρίου 2024 στη Βιέννη, συμμετείχε η Βουλευτής Καβάλας της Νέας Δημοκρατίας Αγγελική Δεληκάρη, ως μέλος της Ελληνικής Αντιπροσωπείας.
Η κυρία Δεληκάρη παρακολούθησε τις εργασίες της 3ης Επιτροπής για τη Δημοκρατία και τα Ανθρώπινα Δικαιώματα, καθώς είναι μέλος της Ειδικής Μόνιμης Επιτροπή Ισότητας, Νεολαίας και Δικαιωμάτων του Ανθρώπου της Βουλής των Ελλήνων κατά την τρέχουσα Κοινοβουλευτική Περίοδο.
Στο περιθώριο των εργασιών της Ολομέλειας του ΟΑΣΕ η κυρία Δεληκάρη είχε συνάντηση εργασίας με τους ερευνητές του Ινστιτούτου Μεσαιωνικών Ερευνών (IMAFO/Institut für Mittelalterforschung) της Αυστριακής Ακαδημίας Επιστημών (ÖAW/Österreichischen Akademie der Wissenschaften) κ.κ. Peter Soustal και Andreas Külzer. Οι δύο ερευνητές, διακεκριμένοι επιστήμονες στον τομέα της Ιστορικής Γεωγραφίας και της Ιστορίας, με έμφαση στη Βυζαντινή περίοδο, έχουν συστηματικά ασχοληθεί με τη Μακεδονία και τη Θράκη στο πλαίσιο του προγράμματος “Tabula Imperii Byzantini”, το οποίο εκπονείται υπό τη αιγίδα της Αυστριακής Ακαδημίας Επιστημών.

Προηγούμενο άρθροΣυνάντηση του Περιφερειάρχη ΑΜΘ με την πρόεδρο του Συνδέσμου Επιχειρηματιών Γυναικών Ελλάδας
Επόμενο άρθροΈκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις επί της οδού Μπενάκη εξαιτίας εργασιών εγκατάστασης αγωγού φυσικού αερίου της Enaon EDA (1-9/3/2024)