Η Λαϊκή Αγορά των Κρηνίδων έχει απασχολήσει επί μακρόν τον Δήμο Καβάλας και το θέμα θα συζητηθεί στην συνεδρίαση της Επιτροπής Ποιότητας Δήμου Καβάλας. Ο Αντιδήμαρχος Δημοτικής Ενότητας Φιλίππων κ. Θεόδωρος Παπαδόπουλος σημείωσε ότι θα συζητηθεί η χωροθέτησή της καθώς οι απόψεις διίστανται.

Συγκεκριμένα δήλωσε ότι «έφτασε ο καιρός μετά από πολλά χρόνια λύνεται ένα πρόβλημα που ταλαιπωρεί την τοπική κοινωνία. Υπήρχαν κάποιες αντικρουόμενες αποφάσεις στο Τοπικό Συμβούλιο, έρχεται στην Επιτροπή Ποιότητας Ζωής κι από εκεί και πέρα ο καθένας δημοτικός σύμβουλος θα πάρει θέση στο δημαρχείο ή στο Τοπικό Συμβούλιο».

Πρόσθεσε ότι «το δημοτικό συμβούλιο πρέπει να πάρει απόφαση με ισχυρή πλειοψηφικά, δηλαδή τα 2/3 των συμβούλων».

ΣΧΟΛΕΙΑ

Για τα έργα στο Γυμνάσιο Κρηνίδων είπε ότι «είναι στη διαδικασία δημοπράτησης, έχει επιλεχθεί ο προσωρινός ανάδοχος και ζητάνε χαρτιά όσον αφορά τη μονιμοποίησή του. Είναι χρονοβόρα, δυστυχώς, η διαδικασία. Πιστεύω το Σεπτέμβριο να υπογράψουμε τη σύμβαση με τον ανάδοχο και να ξεκινήσουν οι διαδικασίες. Ταυτόχρονα ξεκίνησαν με γοργούς ρυθμούς οι εργασίες για τη μετακίνηση του Λυκείου στη Λυδίας. Επίσης κάνουμε τις διαδικασίες για να μεταφερθούν τα υλικά στο γυμνάσιο του Αμυγδαλεώνα».

Για παραστάσεις του Φεστιβάλ Φιλίππων σχολίασε ότι «υπάρχει μεγάλη επισκεψιμότητα. Υπάρχει ενδιαφέρον από τον κόσμο που μετά από δύο χρόνια covid ψάχνει να βρει διεξόδους. Μια τέτοια διέξοδος είναι το Φεστιβάλ που είναι και φέτος πολύ καλό».

Προηγούμενο άρθροΓια τουριστικό Ιούλιο του 2019 πάει η Θάσος όπως δήλωσε ο δήμαρχος, Λευτέρης Κυριακίδης
Επόμενο άρθρο“Στόχος μας η εξωστρέφεια και στον τομέα της αλιείας και υδατοκαλλιέργειας” τονίζει ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Μάρκος Δέμπας