Την Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου ο Δήμαρχος Νέστου, Βαγγέλης Τσομπανόπουλος επισκέφθηκε το Υπουργείο Υποδομών & Μεταφορών όπου συναντήθηκε με την κα Παπαδάκου, Διευθύντρια του Γενικού Γραμματέα κ. Δέδε προκειμένου να συζητήσουν για το αντιπλημμυρικό έργο στο Χρυσοχώρι, ύψους 1.500.000€ καθώς και για το ρέμα της Πέρνης.

Λίγο αργότερα,  συναντήθηκε με τον Υπουργό κ. Γιαννακίδη στο Υπουργείο Ανάπτυξης & Οικονομίας. Στη σύσκεψη συμμετείχαν ακόμη  ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Εμμανουηλίδης, ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Μαρκόπουλος , ο Πρόεδρος του ΤΟΕΒ Χρυσούπολης κ. Καβάζης καθώς και ο κ. Καλτάκης, όπου συζήτησαν την ένταξη του έργου της Δυτικής Προσαγωγού ύψους 12.000.000 €.

Ο Δήμαρχος Νέστου αναφέρθηκε  ακόμη και στο θέμα των αντιπλημμυρικών έργων που αφορούν το Δήμο Νέστου καθώς και στο έργο για το ρέμα της Πέρνης.

Την Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου  συναντήθηκε με την Προϊστάμενη κα Μπέσιου στο Υπουργείο Εσωτερικών προκειμένου να συζητήσουν για την ένταξη του έργου παρεμβάσεων σε κοινότητες του πρώην Δήμου Ορεινού, ύψους 308.000 € αλλά και για την έγκριση ένταξης του έργου της ΔΕΥΑΝ για τον αγωγό του Νέου Ξεριά.

Προηγούμενο άρθροΗ Βάσω Παπουτσή Μήττα στο ΤΕΙ
Επόμενο άρθροΕυφυής Γεωργία: Τι είναι και πώς θα βοηθήσει την Περιφέρεια ΑΜΘ