Λύθηκε οριστικά το θέμα του υποκαταστήματος των ΕΛΤΑ στην Νέα Καρβάλη. Σύμφωνα με τον πρόεδρο της Στέγης Πολιτισμού Νέας Καρβάλης κ. Ιωσηφίδη η εξέλιξη αυτή προκάλεσε ανακούφιση στους κατοίκους.

Όπως τόνισε αρχικά «Πρώτα από όλα λύθηκε προς το παρόν ένας μικρός σκόπελος που είναι η λειτουργία του Ταχυδρομείου. Το ότι πραγματικά οι άνθρωποι της μεγάλης ηλικίας είχαν θορυβηθεί αρκετά μια και δεν ήξεραν τι θα κάνουν με τις συντάξεις τους, έχει λυθεί πια και ο κόσμος πραγματικά είδε φως σε ό,τι αφορά τον πονοκέφαλο με την αλληλογραφία. Είναι μια περιοχή, ένα διαμέρισμα με πολύ μεγάλη δραστηριότητα».

40 ΧΡΟΝΙΑ

Ακολούθως ανέφερε ότι «Επίσης η Στέγη Πολιτισμού βαίνει ολοταχώς να γιορτάσει στα  μέσα Μαΐου τα 40 της χρόνια και θα αρχίσουμε να κάνουμε αφιερώματα για έναν δυνατό εορτασμό για τα 40 μας χρόνια, ενός οργανισμού που ξεπέρασε τα στενά όρια του τόπου μας και έγινε πανελλαδικής εμβέλειας αν όχι παγκόσμιας εμβέλειας.

Σε ό,τι αφορά τις βιομηχανίες, υπάρχει ανακοίνωση του Αντιπεριφερειάρχη κ. Μαρκόπουλου ότι λειτουργεί το μηχάνημα μέτρησης αέριων ρύπων που είναι στην αυλή της Νομαρχίας. Υπάρχει ένα μηχάνημα στη ΒΦΛ που δεν μπορεί να αναμεταδώσει ενώ αυτό που είναι στα πετρέλαια απλά δεν λειτουργεί!

Αυτό βέβαια θα πρέπει να διορθωθεί το συντομότερο δυνατό. Και ο κ. Βασιλειάδης που είναι υπεύθυνος στο ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΣΟΣ δώσαμε το στίγμα της μη λειτουργίας, κάποιοι δεν μας είχαν πιστέψει τότε… Η ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ έκανε μια δοκιμαστική καταγραφή με τα αποτελέσματα να δίδονται σύντομα όπως μας είπαν και θα προέρχονται από το μηχάνημα που έβαλε με τον Καθηγητή του Δημοκρίτειου  κ. Ραψομανίκη στο κέντρο της Ν. Καρβάλης».

Σύμφωνα με τον ίδιο πάντοτε, η περιοχή γενικότερα θέλει μια παρακολούθηση γενική. «Εμείς ήρεμα δεχόμαστε το ότι οι βιομηχανίες πρέπει να λειτουργούν και να παράγουν όφελος για την περιοχή. Βέβαια πρέπει να προβληματιζόμαστε και να πιέζουμε για να υπάρχει περιβαλλοντική ισορροπία στην περιοχή. Βέβαια δεν έχουμε καταφέρει ακόμη την ισορροπία αλλά ξέρουμε ότι υπάρχει κινητικότητα στο συγκεκριμένο θέμα» τόνισε καταληκτικά.

Εφημερίδα Καβάλα

Προηγούμενο άρθροΣυμμετοχή του Δήμου Παγγαίου στην Πανελλήνια Εκστρατεία “Let’s do it Greece”
Επόμενο άρθρο«Σύμπραξη Τουρισμού Καβάλας – Θάσου»: Σύνθεση δυνάμεων για μια σημαντική πρωτοβουλία από την MarketingGreece