Ο ΑΟΚ πραγματοποίησε μια σπουδαία εμφάνιση και επικράτησε με 2-0 του ΟΦΗ στο πρώτο παιχνίδι για την 5η φάση του κυπέλλου Ελλάδας.

Η ομάδα του Παύλου Δερμιτζάκη έδειξε από το ξεκίνημα του αγώνα την διάθεση της να «χτυπήσει» αυτό το παιχνίδι, κάτι που επιβεβαιώθηκε με το γρήγορο τέρμα που πέτυχε με την κεφαλιά του Κουτσούμπα μόλις στο 6’ της αναμέτρησης. Ο ΑΟΚ συνέχισε να πιέζει χάνοντας και αρκετές ευκαιρίες, μέχρι που στο 38’, ο Βασίλης Παπαδόπουλος σημείωσε το 2-0 για την ομάδα του μετά από όμορφη σέντρα του Ορφανίδη.

Στην επανάληψη ο ΟΦΗ προσπάθησε να απαντήσει, όμως βρήκε απέναντι του έναν πολύ καλά στημένο αμυντικά ΑΟΚ και έναν πολύ καλό Γιάννη Παπαδόπουλο, ο οποίος έκανε το ντεμπούτο του κάτω από τα δοκάρια των «αργοναυτών» σε επίσημο παιχνίδι με τον καλύτερο τρόπο.

Τα γκολ: Κουτσούμπας 6’, Παπαδόπουλος 38’

Πλέον η ομάδα της Καβάλας καλείται να υπερασπιστεί αυτό το ισχυρό 2-0 στο «Γεντί Κουλέ» στις αρχές του Δεκέμβρη όπου είναι προγραμματισμένες οι επαναληπτικές αναμετρήσεις.

 

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

Α.Ο Καβάλα (Δερμιτζάκης): Παπαδόπουλος, Καζαντζίδης, Αρναούτογλου, Παπαστεριανός, Κουτσούμπας, Γαβριηλίδης (Κέρθι 55’), Θωμαϊδης, Χαντί, Vosahlik, Ορφανίδης (Μελισσόπουλος 73’), Παπαδόπουλος (Μαρκόπουλος 80’)

ΟΦΗ (Σίμος): Whalley, Shakor, Νάστος (Κουτρουμπής 65’), Neira, Μάνος, Μαρινάκης, Τσιλιανίδης, Vaz (Γιαννούλης 71’), Στάικος (Figuereido 58’), Κοροβέσης, Brown

Πηγή:kavalapoint.gr

Προηγούμενο άρθροΚ. Βελόπουλος: “Γιατί ο φράχτης του Έβρου δεν έχει ενισχυθεί και με φορτίο ηλεκτρικού ρεύματος;”
Επόμενο άρθροΟλοκληρώθηκαν οι εκλογές στην ΟΕΒΕ Καβάλας