Μεταβατική χαρακτηρίζεται η περίοδος αυτή για την αγορά της Καβάλας. Σχετικές δηλώσεις έκανε ο πρόεδρος του Εμπορικού  Συλλόγου κ. Βασίλης Λεμονίδης.

Συγκεκριμένα είπε ότι «ο Μάιος είναι το ξεκίνημα της ανοιξιάτικης περιόδου. Ξεκινήσαμε με το πρώτο 15ήμερο εκπτώσεων όπου υπήρχε μία κίνηση στα προϊόντα κυρίως ένδυσης και υπόδησης, αλλά ήταν πιο κάτω από το αντίστοιχο περσινό διάστημα. Οδεύουμε προς την καλοκαιρινή περίοδο όπου νομίζω ότι είναι η καλή περίοδος για την πόλη μας. Ευελπιστούμε ότι θα υπάρξει ανάταση του τζίρου κυρίως από τους Βαλκάνιους τουρίστες που θα δώσουν την προστιθέμενη αξία. Είναι ένα μεταβατικό στάδιο αυτό που περνάμε. Μην ξεχνάμε ότι φέτος με τις πολλαπλές εκλογές είναι μια ιδιαίτερη περίοδος στην οποία βλέπουμε ότι η αγορά, δυστυχώς, περνάει μία παγωμένη περίοδο. Τα τελευταία χρόνια οι εκλογές δεν βοηθούν την αγορά. Ίσα- ίσα υπάρχει μία στασιμότητα διότι όλοι ασχολούνται μ’ αυτές».

ΟΙ 120 ΔΟΣΕΙΣ

Για το θέμα των 120 δόσεων, σχολίασε ότι «το μέτρο είναι στη σωστή κατεύθυνση αρκεί να μην έχει αποκλεισμούς, να μην βάζει αυστηρά κριτήρια και να μπουν όσο το δυνατόν περισσότεροι συνάδελφοι μέσα στη ρύθμιση. Όσο πιο γρήγορα ξεκινούσε αυτή η ρύθμιση τόσο περισσότεροι θα μπορούσαν να μπουν και να είναι βιώσιμη. Αυτήν τη στιγμή, μετά από τόσα χρόνια κρίσης, έχουν συσσωρευθεί πάρα πολλά χρέη, οπότε υπάρχει μεγάλο πρόβλημα».

Τέλος, για τις θερινές εκπτώσεις είπε ότι ξεκινάνε τη δεύτερη Δευτέρα του Ιουλίου, όπως ορίζει ο Νόμος, δηλαδή στις 8 Ιουλίου.

Εφημερίδα Καβάλα

Προηγούμενο άρθρο«Οι Ευρωεκλογές έχουν πλέον θέση εθνικών εκλογών», δηλώνει ο υποψήφιος βουλευτής, Μακάριος Λαζαρίδης
Επόμενο άρθροΔημοσκόπηση – Ευρωεκλογές 2019: Σταθερό προβάδισμα ΝΔ