Μετά από αίτημα που κατέθεσε ο Δήμος Παγγαίου στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, ο Γενικός Γραμματέας Πολιτικής Προστασίας Ιωάννης Ταφύλλης αποφάσισε να κηρυχτούν σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης πολιτικής προστασίας δύο δημοτικές ενότητες του Δήμου Παγγαίου.

« Αποφασίζουμε την κήρυξη σε κατάσταση Έκτακτης Ανάγκης Πολιτικής Προστασίας των Δημοτικών Ενοτήτων Ελευθερούπολης και Παγγαίου του Δήμου Παγγαίου, της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης,για την αντιμετώπιση των εκτάκτων αναγκών και τη διαχείριση των συνεπειών που προέκυψαν από τα έντονα καιρικά φαινόμενα (έντονες βροχοπτώσεις) που εκδηλώθηκαν από τις 25-01-2019 έως και τις 26-01-2019 στις παραπάνω περιοχές. Η εν λόγω κήρυξη θα ισχύει από την ημερομηνία εκδήλωσης των φαινομένων και για τρεις(3) μήνες, ήτοι έως και 25 Απριλίου2019.

Μετά το πέρας του καθορισθέντος χρόνου, θα γίνει, δίχως νέο έγγραφο, άρση της παραπάνω κατάστασης Έκτακτης Ανάγκης Πολιτικής Προστασίας».

Προηγούμενο άρθροΘ.Μουριάδης: ο δήμος αδιαφορεί για τα ταλαντούχα παιδιά του
Επόμενο άρθροΑνακοίνωση της Περιφέρειας ΑΜΘ αναφορικά με τη θέση σε αργία και την αντικατάσταση του Αντιπεριφερειάρχη Δράμας