Σειρά επαφών είχε στην Αθήνα η υποψήφια δήμαρχος Καβάλας κ. Αναστασία Ιωσηφίδου μεταξύ αυτών και με τον υπουργό κ. Άδωνι Γεωργιάδη. Με τον ίδιο συζήτησε διάφορα θέματα που απασχολούν την Καβάλα.
Συγκεκριμένα δήλωσε ότι «ήταν μια ενδιαφέρουσα συνάντηση διότι συζητήσαμε πολλά θέματα με τον σημερινό υπουργό Εργασίας κ. Αδωνι Γεωργιάδη. ήταν μία από τις πολλές επαφές που είχα στην Αθήνα. Η εμπειρία μου ασκώντας διοίκηση στην προηγούμενη διοίκηση της Δημοτικής Αρχής, ως πρόεδρος της Δημωφέλεια και της Τουριστικής Επιτροπής, είναι ότι αν δεν έχεις τη στήριξη της εκάστοτε κυβέρνησης λίγα πράγματα μπορείς να κάνεις σε έναν Δήμο. Άλλωστε, τότε είχα εξαιρετική συνεργασία με την τότε υπουργό Τουρισμού κ. Κουντουρά. Κι επειδή είναι πεποίθησή μας ότι θα είμαστε η επόμενη διοίκηση του Δήμου Καβάλας, προετοιμαζόμαστε από τώρα ώστε να είμαστε έτοιμοι από την πρώτη μέρα, για να μην χαθεί πολύτιμος χρόνος.
Ο κ. Γεωργιάδης υπήρξε επί 4 χρόνια υπουργός Ανάπτυξης και τώρα υπουργός Εργασίας και ο δικός μας προσανατολισμός της παράταξής μας «Ώρα δημιουργίας» είναι η ανάπτυξη, η δημιουργία νέων θέσεων εργασίας και η στελέχωση των υπηρεσιών του Δήμου Καβάλας με υπαλλήλους καθώς γνωρίζουμε όλοι πάρα πολύ καλά ότι τα τελευταία χρόνια οι υπηρεσίες του Δήμου Καβάλας έχουν αποδεκατιστεί. Ήδη μέρος του προγράμματός μας που από πέρυσι το είχαμε ανακοινώσει, δείχνει ότι ο βασικός μας προσανατολισμός είναι αυτός. Έτσι συναντηθήκαμε με τον υπουργό Εργασίας».
«ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΔΙΟΙΚΗΣΟΥΜΕ»
Στη συνέχεια τόνισε ότι «βλέποντας όλα τα κόμματα να ασχολούνται αυτήν τη στιγμή ενεργά με τις αυτοδιοικητικές εκλογές, και μάλιστα το κυβερνόν κόμμα δήλωσε στήριξη σε μεγάλους δήμους, στην ουσία δηλώσαμε χθες την παρουσία μας ως «Ώρα δημιουργίας» για το Δήμο Καβάλας. Επιπλέον, οφείλεις να παρουσιάσεις το πρόγραμμα της παράταξης στο πλαίσιο της ενημέρωσης των πολιτικών κομμάτων και γι’ αυτό μπήκαμε στη διαδικασία της ενημέρωσης. Επιπρόσθετα ως παράταξη δίνουμε σημασία στις προεκλογικές στηρίξεις, αλλά αυτό που κυρίως μας ενδιαφέρει είναι οι μετεκλογικές στηρίξεις, ως διοίκηση που πηγαίνει να παράξει έργο κι έχει την ανάγκη να έχει δίπλα της και όχι απέναντί της την κεντρική διοίκηση. Θεωρούμε ότι στις 9 Ιανουαρίου 2024 θα είμαστε η επόμενη δημοτική αρχή και έτσι δεν θέλουμε να πάει καμία μέρα χαμένη. Γνωρίζουμε τα προβλήματα του Δήμου Καβάλας και τον τρόπο αντιμετώπισής τους, είτε αφορούν την καθημερινότητα είτε μεγάλα έργα ανάπτυξης και είμαστε έτοιμοι να διοικήσουμε από τις 9 Ιανουαρίου 2024».

Προηγούμενο άρθροΣτο Παληό Καβάλας σύσκεψη για την πυροπροστασία
Επόμενο άρθροΑυτόματος απινιδωτής τοποθετήθηκε στη Νέα Ηρακλείτσα