Αγωνία επικρατεί στις Σέρρες για την εξαφάνιση μίας 64χρονης γυναίκας, με την οικογένειά της απευθύνει έκκληση σε όποιον γνωρίζει κάτι να ενημερώσει τις αστυνομικές αρχές.

Η Βασιλική Μυστρίδου από το Στρυμονικό του Δήμου Ηράκλειας εξαφανίστηκε αργά το βράδυ του Σαββάτου (24/6). Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει ο γιος της, πάσχει από Αλτσχάιμερ, ενώ όταν χάθηκαν τα ίχνη της είχε μαζί της και έναν λευκό σκύλο.

Το infonews24.gr αναφέρεται στην ανάρτηση που έκανε ο γιος της στα social media. «Χθες αργά το βράδυ χάθηκε η μητέρα μου στο Στρυμονικό Σερρών, τελευταία φορά που την είδε κάποιος ήταν γύρω στις 00:30 στις 25/6 κοντά στο δημαρχείο», επισημαίνει σε ανάρτησή του, ο Νίκος Αντωνιάδης.

Η 64χρονη έχει ύψος 1,50 μ., είναι μικροκαμωμένη και έχει μαύρα μαλλιά. Όταν εξαφανίστηκε φορούσε σκούρο παντελόνι, μοβ/μπορντό ζακέτα και είχε μαζί της τον σκύλο της, που λέγεται Ρόκι.

«Η μητέρα μου πάσχει από Αλτσχάιμερ, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μου μέσω Φέισμπουκ η τηλεφωνήστε 6936832387», επισημαίνει ο γιος της Βασιλικής Μυστρίδου.

Προηγούμενο άρθροExit Poll 2023: Αυτοδυναμία Μητσοτάκη, απώλειες ΣΥΡΙΖΑ, σοκ με τους Σπαρτιάτες – Ποια κόμματα μπαίνουν στη Βουλή
Επόμενο άρθροΑυτοδυναμία Μητσοτάκη, απώλειες ΣΥΡΙΖΑ, σοκ με τους Σπαρτιάτες – Ποια κόμματα μπαίνουν στη Βουλή