Το ρυζόγαλο έχει μεγαλώσει πολλές γενιές και συνεχίζει με πολύ μεγάλη επιτυχία, είναι ένα κρεμώδες γλύκισμα το οποίο παρασκευάζεται από ρύζι που έχει βράσει σε γάλα, ζάχαρη και κορν φλάουρ….πασπαλισμένο με άφθονη κανέλα αξία που αντέχει στο χρόνο….και γεμίζει το μπαούλο του μυαλού με πολλές αναμνήσεις. Παρακάτω θα βρεις ένα τέλειο ρυζόγαλο με μέλι, καστανό ρύζι, άφθονη κανέλα και σίγουρα θα φτιάξεις πολλές φορές διότι είναι πεντανόστιμο… έλα μαζί μου βήμα βήμα….

Προηγούμενο άρθροΟι υπουργοί του Αλέξη Τσίπρα που είχαν ψηφίσει υπέρ της χρηματοδότησης της Χρυσής Αυγής
Επόμενο άρθροΔιεσώθη χελώνα Caretta caretta στην Παραλία της Κεραμωτής