Στην ορεινή Μυρτίσκη η σύλληψη υποψηφίου ευρωβουλευτή του μειονοτικού ΚΙΕΦ

Στο Τμήμα οδηγήθηκε κι αύριο θα οδηγηθεί ενώπιον του εισαγγελέα, υποψήφιος ευρωβουλευτής στη Ροδόπη, ο οποίος μοίραζε σταυρωμένα ψηφοδέλτια του μειονοτικού Κόμματος Ισότητας, Ειρήνης & Φιλίας (ΚΙΕΦ/DEB) με το οποίο είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής. Αυτό συνέβη έξω από το εκλογικό τμήμα της ορεινής Μυρτίσκης σήμερα το μεσημέρι. Άγνωστο παραμένει πόσα σταυρωμένα ψηφοδέλτια είχε προλάβει να δώσει.

Να σημειωθεί καθ’ όλη την προεκλογική περίοδο με αποκορύφωμα σήμερα, Κυριακή των εκλογών, ο μηχανισμός του DEB με κάθε πιθανό τρόπο προσπαθεί να «οδηγήσει» τους μουσουλμάνους συμπολίτες μας στις κάλπες για να το στηρίξουν. Πίεση, σταυρωμένα ψηφοδέλτια, εκλογικοί αντιπρόσωποι σε κάθε εκλογικό κέντρο όπου ψηφίζει μειονότητα στη Ροδόπη, υποψήφιοι που «μετρούν κεφάλια» κι άλλοι τρόποι συνθέτουν την «ατζέντα» του DEB, στην προσπάθεια να περιορίσει την ελεύθερη βούληση συμπολιτών μας μουσουλμάνων που ενδεχομένως να θέλουν να εκφραστούν ψηφίζοντας κάποιο άλλο κόμμα, το οποίο μάλιστα να έχει πιθανότητες να εκλέξει ευρωβουλευτή.

Προηγούμενο άρθροΘόδωρος Μαρκόπουλος: Ψηφίζουμε και καλούμε όλους τους Έλληνες να ψηφίσουν! Για την Ελλάδα ! Για την Ευρώπη!
Επόμενο άρθροΕυρωεκλογές 2024: Στο 32,9% η συμμετοχή των πολιτών μέχρι τις 17.30