Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ. Ο πρόεδρος, Αλέξης Τσίπρας, αναμένεται στις 12:30 να προχωρήσει σε δηλώσεις στο Ζάππειο. Ήδη έχει ξεκινήσει η έκτακτη συνεδρίαση του Εκτελεστικού Γραφείου στην Κουμουνδούρου, υπό τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Αλέξης Τσίπρας, καταθέτει το πλαίσιο των προτάσεών του και στη συνέχεια θα μεταβεί στο Ζάππειο για να γνωστοποιήσει τις προθέσεις του.

Η επιλογή του Ζαππείου για τις δηλώσεις του προκαλεί αίσθηση και αφήνει όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά. Σύμφωνα με όσα είπε στον Realfm, o δημοσιογράφος Γιάννης Τσακίρης που καλυπτει το ρεπορτάζ του ΣΥΡΙΖΑ, υπήρξαν σενάρια που κυκλοφόρησαν ακόμη και για παραίτηση, επανίδρυση του κόμματος ή ίδρυση νέου κόμματος.

Μένει να δούμε ποιες θα είναι οι τελικές αποφάσεις του Αλέξη Τσίπρα. Φαίνεται ότι αυτό το τριήμερο που έμεινε εκτός Κουμουνδούρου ο Αλέξης Τσίπρας, τον βοήθησε να πάρει τις τελικές του αποφάσεις.

Προηγούμενο άρθροΒασίλης Καρράς: Εξάγει το λάδι του στην Αµερική – Παράγεται στη φάρμα του στο Κοκκινοχώρι Παγγαίου και είναι περιζήτητο
Επόμενο άρθροΣΥΡΙΖΑ: Γκρίνια για το γεγονός ότι δεν παραιτήθηκε κανείς μετά τη βαριά ήττα – Στις θέσεις τους Τσαπανίδου, Σβίγκου, Βασιλειάδης, Μπίστης