Η σήραγγα του Συμβόλου όρους μετονομάζεται σε «Νικόλαος Μάρτης».

Κυβερνητικός βουλευτής μάλιστα της Καβάλας αγωνίζεται να πείσει ότι πρόκειται για κίνηση μεγάλου συμβολισμού, που έρχεται στην πιο κατάλληλη εποχή και αποδεικνύει το κολοσσιαίο ενδιαφέρον του για την περιοχή μας και τις μεγάλες νίκες που καθημερινά πετυχαίνει.

Σχεδόν έχουμε πειστεί ότι η κίνηση αυτή θα αναγνωριστεί σε διεθνή κλίμακα και χιλιάδες τουρίστες, κυρίως από τις γειτονικές χώρες, θα σπεύσουν να επισκεφτούν την Καβάλα για ένα και μόνο λόγο: να περάσουν από την συγκεκριμένη σήραγγα.

Ένα πρόβλημα μόνο θα αντιμετωπίσουν οι χιλιάδες αυτοί επισκέπτες: τα σύνορα στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη είναι κλειστά, οπότε αναγκαστικά ίσως κατευθυνθούν στην Χαλκιδική.

Οι τοπικές κοινωνίες, η Καβάλα, η Θάσος, άλλες ενέργειες έχουν ανάγκη σ’ αυτή τη ζοφερή περίοδο που διανύουμε. Όχι πυροτεχνήματα επικοινωνιακής πολιτικής. Ουσιαστικές και αποτελεσματικές αποφάσεις που θα αντιμετωπίζουν τα πραγματικά προβλήματα της περιοχής μας.

ΥΓ. Προτείνουμε στα πρότυπα της εκδήλωσης στην Σαντορίνη να κόψουν και μια κορδέλα στην σήραγγα για το νέο όνομα.

Προηγούμενο άρθροΣτο… πόδι η Θάσος | “Μία ακόμα ακόμα βόμβα ήρθε να πέσει στον “πόλεμο” του τουρισμού – Οι συλλογικοί φορείς πρέπει να ξεσηκωθούν”
Επόμενο άρθροΜακάριος Λαζαρίδης | «Κάθε τι εθνικό και πατριωτικό προκαλεί ‘’αναφυλαξία’’ στον ΣΥΡΙΖΑ»