%cf%80%cf%81%cf%89%cf%84%ce%bf-1-311x210

Με μεγάλη συμμετοχή πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα τη Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2018  ανήμερα της Παγκόσμιας ημέρας για τα άτομα με ειδικές ανάγκες ένα ακόμα συλλαλητήριο από άτομα με αναπηρία τα οποία όπως και πριν από λίγες μέρες διαδήλωσαν διεκδικώντας καλύτερες συνθήκες διαβίωσης.

Προηγήθηκε το Παναναπηρικό συλλαλητήριο στη Θεσσαλονίκη, στην πλατεία Αριστοτέλους την Κυριακή 2 Δεκεμβρίου.

Πάνω απο 2000 ατομα με αναπηρία, χρονίως πάσχοντες και οι οικογενειες τους βρέθηκαν εκεί για να ενώσουν τις φωνές τους για να διεκδικήσουν καλύτερες συνθήκες διαβίωσης με αξιοπρέπεια για ισες ευκαιρίες στην εκπαίδευση, στην εργασία στην υγεία αλλα και στη μη περαιτέρω φτωχοποίηση της αναπηρικής οικογένειας,

Την ολη καλή εικόνα της προσπάθειας σύμφωνα με τον Πρόεδρο των ΑΜΕΑ Ν.Καβάλας κ. Μάκη Κρεμμύδα ο οποίος σε αναρτησή του στο FB τόνισε χαρακτηριστικά…  «επισκίασε το γεγονός της απουσίας της Υπουργου κ. Νοτοπουλου Κατερίνας που παρολο οτι γνώριζε απουσίαζε απο το Υπουργείο, συναντήσαμε πόρτες κλειστές κι αισθανθήκαμε την απαξίωση της. Ο Πρόεδρος της ΕΣΑ μεΑ κ. Βαρδακαστάνης κατέθεσε το ψήφισμα στον φρουρό, που ηταν στην εισοδο του ΥΜΑΘ, εκφράζοντας την απογοητευση του και χαρακτηρίζοντας το γεγονός ως ” ΝΤΡΟΠΗ” .

ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ».

Προηγούμενο άρθροΟργώνει την Π.Ε Καβάλας ο Μακάριος Λαζαρίδης-Θετικά τα μηνύματα
Επόμενο άρθροΚοινωνικό μέρισμα με… ένα κλικ – Η αίτηση και πως συμπληρώνεται