Ψηλά εκτιμά ότι θα παραμείνουν οι τιμές του κρέατος το επόμενο εξάμηνο ο πρόεδρος κρεοπωλών, Έβρου, Ευστάθιος Ευσταθίου, αναμένοντας σταδιακή πτώση μετά την άνοιξη.

Μάλιστα, οι αυξήσεις στην τιμή του κρέατος αγγίζουν πλέον το 20%. Μέσα στο προηγούμενο 12μηνο, το μοσχάρι ακρίβυνε κατά περίπου 19%, το χοιρινό κατά 20% ,τα αμνοερίφια κατά 10%, το κοτόπουλο κατά 18% και τα αλλαντικά κατά 19%.

Συνεπώς, θα μπορούσε να συμπεράνει κανείς ότι μέχρι να φτάσουν τα προϊόντα στους καταναλωτές έχουν επιβαρυνθεί με τα υψηλά μεταφορικά έξοδα και το αυξημένο λειτουργικό κόστος των σούπερ μάρκετ και των κρεοπωλείων.

Προηγούμενο άρθροΚόλλησε πλατφόρμα που μετέφερε σωλήνα στον Σταυρό Αμυγδαλεώνα- Video
Επόμενο άρθροΌταν ο Καρτερός συνάντησε τον Καλογρίτσα για το «Documento» – Η σύγκρουση με τον Τσίπρα και το «διαζύγιο» με τον Βαξεβάνη