Με την παρουσία πλήθους κόσμου πραγματοποιήθηκε στο Καλογερικό της Θάσου, η καθιερωμένη Κεντρική Χριστουγεννιάτικη Εκδήλωση του Δήμου Θάσου «Δόξα ἐν ὑψίστοις Θεῷ», ενταγμένη στο πρόγραμμα των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Θάσου από τα μέλη της Παιδικής, Νεανικής και Μικτής Χορωδίας του Δήμου.

Με μια όμορφη μουσική εκδήλωση η οποία άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις, τα μέλη των Χορωδιών του Δήμου Θάσου, πιστοί στο καθιερωμένο εορταστικό ραντεβού, προέτρεψαν τους παρευρισκόμενους να καλωσορίσουν και να γιορτάσουν τα φετινά Χριστούγεννα με την ομορφιά και τη χαρά που τους ταιριάζουν.

Ανέδειξαν με τον καλύτερο τρόπο το πνεύμα των Χριστουγέννων που είναι το πνεύμα της αγάπης, της γενναιοδωρίας και της καλοσύνης. Την επιμέλεια του προγράμματος τη διασκευή και τη διδασκαλία των τραγουδιών ανέλαβε η καθηγήτρια των Χορωδιών κ.Πελαγία Αναγνωστάκη. Τις χορωδίες του Δήμου Θάσου διηύθυνε εθελοντικά η μαέστρος Αργυρώ Παπαλάσκαρη.

Στόχος των φετινών εκδηλώσεων είναι να δοθεί μήνυμα γιορτής και χαράς, αισιοδοξίας και επικοινωνίας. Μήνυμα αλληλεγγύης, συλλογικότητας, συμμετοχής και δημιουργίας. Τα Χριστούγεννα ανήκουν στα παιδιά, αλλά και σε όλους όσοι αισθάνονται έτσι!

Προηγούμενο άρθροΟ ΥΕΘΑ Νικόλαος Παναγιωτόπουλος και ο ΥΦΕΘΑ Νικόλαος Χαρδαλιάς παρακολούθησαν τα Χριστουγεννιάτικα κάλαντα από διαφορετικά μέρη της χώρας
Επόμενο άρθροΠυροβολισμοί στο Παρίσι – Δύο νεκροί και τραυματίες