ΠΑΣ Γιάννινα – ΠΑΟΚ 1-3: Με μπροστάρη Κωνσταντέλια που πέτυχε δύο γκολ, σπουδαίο διπλό του Δικεφάλου στους Ζωσιμάδες

ΠΑΣ Γιάννινα – ΠΑΟΚ 1-3: Με μπροστάρη Κωνσταντέλια που πέτυχε δύο γκολ, σπουδαίο διπλό του Δικεφάλου στους Ζωσιμάδες
Ο ΠΑΟΚ πήρε ένα σημαντικό τρίποντο επί του ΠΑΣ Γιάννινα στους “Ζωσιμάδες” με τον Γιάννη Κωνσταντέλια με δύο γκολ να σπρώχνει την ομάδα του στη νίκη. Το “κερασάκι στην τούρτα” πέτυχε ο Ζίβκοβιτς λίγο πριν το τέλος της αναμέτρησης.

Ο ΠΑΟΚ με τον Γιάννη Κωνσταντέλια να πετυχαίνει δύο γκολ, το ένα εξ αυτών πανέμορφο, και τον Ζίβκοβιτς να βρίσκει δίχτυα για ακόμη μια φορά φέτος επικράτησε 3-1 του ΠΑΣ Γιάννινα εκτός έδρας και κατάφερε να πάρει ένα σημαντικό τρίποντο αφήνοντας πίσω και την κούραση από την αναμέτρηση στο Ελσίνκι την Πέμπτη το βράδυ.

Ο ΠΑΟΚ πήγε στα Γιάννινα με ολικό rotation καθώς ο Λουτσέσκου έκανε οκτώ αλλαγές στην αρχική ενδεκάδα σε σχέση με την εκτός έδρας νίκη επί της Ελσίνκι. Μόνο οι Κοτάρσκι, Κεντζιόρα σε ρόλο στόπερ και Ντεσπόντοφ παρέμειναν στο αρχικό σχήμα της ομάδας του Λουτσέσκου.

Η ενδεκάδα των φιλοξενούμενων αποτελούνταν από τους Κοτάρσκι, Βιεϊρίνια, Κεντζιόρα, Νάσμπεργκ, Σοάρες, Οζντόεφ, Μεϊτε, Ντεσπόντοφ, Τάισον, Κωνσταντέλια και Μπράντον Τόμας.

Απουσίες είχε και ο ΠΑΣ Γιάννινα με κυριότερη όλων αυτή του Καραχάλιου ενώ και ο Κόντε έμεινε στον πάγκο στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης και μπήκε στη συνέχεια στο ματς.

Τα στατιστικά και οι καλύτερες επιδόσεις στο ΠΑΣ Γιάννινα – ΠΑΟΚ
Τα στατιστικά και οι καλύτερες επιδόσεις στο ΠΑΣ Γιάννινα – ΠΑΟΚ SPORT24/OPTA
ΠΑΣ Γιάννινα (Στάικος): Κλέιμαν, Σόρια, Εραμούσπε, Παντελάκης, Κιάκος, Λιάσος, Τζίνο (82′ Μπιλμπάο), Γκάρο (74′ Λώλης), Ροσέρο, Παμλίδης, Μπάλαν (62′ Κόντε).

ΠΑΟΚ (Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Βιεϊρίνια (75′ Σάστρε), Κεντζιόρα (61′ Κουλιεράκης), Νάσμπεργκ, Ράφα Σοάρες, Οζντόεφ, Μεϊτέ (58′ Σβαμπ), Ντεσπόντοφ (58′ Ζίβκοβιτς), Τάισον, Κωνσταντέλιας, Μπράντον (75′ Σαμάτα)

Πηγή:www.sport24.gr

Προηγούμενο άρθρο«Τσουνάμι» στους δήμους: Μεταφέρονται 13.000 εργαζόμενοι από τις δημοτικές επιχειρήσεις
Επόμενο άρθροΒράβευση αθλητών του ΝΟΘΑΚ – Αγιασμός για όλα τα τμήματα του Ομίλου