Την Ιδρυτική Διακήρυξη του Δημοτικού του Συνδυασμού παρουσιάζει ο Υποψήφιος Δήμαρχος Θάσου Λευτέρης Κυριακίδης την Κυριακή, 17 Μαρτίου 2019 και ώρα 12.00μμ, στο Καλογερικό Λιμένα Θάσου.

Στην πρόσκληση που απήθυνε προς όλους τους κάτοικους της Θάσου αναφέρει:

Στις 26 Μαΐου 2019 θα κληθούμε να αποφασίσουμε για τη νέα Δημοτική Αρχή του τόπου μας. Με τους συνεργάτες μου, υποψήφιους συμβούλους, έχουμε αποφασίσει να αποδείξουμε ότι πολιτική και αποτελεσματικότητα είναι έννοιες απολύτως συμβατές. Έχουμε αποφασίσει ότι μπορούμε περισσότερα και θα βάλουμε τα δυνατά μας να δημιουργήσουμε μια Θάσο που μας αξίζει.Σας προσκαλώ να είστε ΟΛΟΙ εκεί!!!

Tην παρουσίαση της Ιδρυτικής  διακήρυξης του Δημοτικού  συνδυασμού του Λευτέρη Κυριακίδη  θα έχετε την ευκαιρία να την παρακολουθήσετε ζωντανά μέσω live streaming στην σελίδα Nownews.gr και μέσω live Streaming στις παρακάτω Σελίδες στο FACEBOOK :

Ελευθερία του Λόγου,  Kavala.news , thasiaki, Nownews.gr

Την Κυριακή 17/03/19 στις 19:30μμ παρακολουθήσετε ολόκληρη την παρουσίαση της Ιδρυτική Διακήρυξη του Δημοτικού  Συνδυασμού (ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ) στον τηλεοπτικό Σταθμό CENTER για όσους βρίσκονται εντός της Περιφέρειας ΑΜΘ

Για όσους βρίσκονται Εντός η Έκτος  Ελλάδος ο Τηλεοπτικός Σταθμός Centertv εκπέμπει μέσω της Πλατφόρμας του CosmoteTV  στην θέση 656 σε Ελλάδα και Εξωτερικό.

Την εκδήλωση θα έχετε την δυνατότητα να την κατεβάσετε τις επόμενες ήμερες και από το κανάλι του Τηλεοπτικού Σταθμού Centertv στο Youtube.

Προηγούμενο άρθροΌλες οι αλλαγές στο Λύκειο και τον τρόπο εισαγωγής στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση – Τι λέει ο υπουργός Παιδείας
Επόμενο άρθροΗ υφυπουργός Μακεδονίας – Θράκης στον Έβρο