Την Παρασκευή 04-08-2023, ο Δήμος της Θάσου παρέλαβε ένα (1) καινούργιο επιβατικό όχημα – Τζιπ «KIA SPORTAGE (4×4)» για τις ανάγκες των υπηρεσιών του και ειδικότερα για την μεταφορά προσωπικού του Δήμου Θάσου σε δράσεις Πολιτικής Προστασίας του Δήμου σε ορεινές και δύσβατες περιοχές στο νησί της Θάσου.
Πρόκειται για το 1ο επιβατικό όχημα αυτού του τύπου (Τζιπ 4×4) που παραλαμβάνει ο Δήμος της Θάσου τα μετά από πολλά έτη.
Η συνολική δαπάνη της προμήθειας ύψους 36.578€ με ΦΠΑ, χρηματοδοτήθηκε από σχετική επιχορήγηση του Δήμου Θάσου από το Υπουργείο Εσωτερικών .
Σχετικά ο Δήμαρχος Θάσου κ. Ελευθέριος Κυριακίδης δήλωσε:
«O Δήμος της Θάσου παρέλαβε ένα όχημα που έλειπε από τον στόλο των οχημάτων του και είναι αναγκαίο για την εκπλήρωση ποικίλων δράσεων Πολιτικής Προστασίας στα πλαίσια των αρμοδιοτήτων του.
Πρόκειται να χρησιμοποιηθεί σε δράσεις περιπολίας, προστασίας & πρόληψης δασικών πυρκαγιών, άμεσης μεταφοράς προσωπικού σε δασικές πυρκαγιές, πρόσβασης προσωπικού του Δήμου σε δύσβατες περιοχές σε έντονα καιρικά φαινόμενα, απεγκλωβισμός πολίτων σε ιδιαίτερες καιρικές συνθήκες κλπ.
Η ενίσχυση του στόλου των οχημάτων του Δήμου μας είναι γεγονός.
Ο Δήμος της Θάσου αποκτά όλα τα αναγκαία σύγχρονα μέσα και εργαλεία για την εκτέλεση του έργου του προς όφελος των κατοίκων του τόπου μας».

Προηγούμενο άρθροΑυτόματος απινιδωτής τοποθετήθηκε στη Νέα Ηρακλείτσα
Επόμενο άρθροΣώθηκε η ζωή 61χρονου που κολυμπούσε στους Αμμόλοφους