pamth_touristiki_provoli_sp-604x356

Προεκλογικό ήταν το κλίμα στο χθεσινό Περιφερειακό Συμβούλιο της ΑΜΘ. Πολλοί σύμβουλοι της πλειοψηφίας, οι οποίοι όμως δε συντάσσονται πλέον μαζί του για τις επερχόμενες εκλογές , ψήφισαν λευκό. Το πρόγραμμα πέρασε και με τη στήριξη της παράταξης που υποστηρίζεται από τη Χρυσή Αυγή.

Το τουριστικό πρόγραμμα εισηγήθηκε ο αρμόδιος αντιπεριφερειάρχης κ. Κώστας Αντωνιάδης. Πρόκειται για την τουριστική προβολή του 2019 και πρόταση ίδιων ή παρόμοιων δράσεων μέσω του ΕΣΠΑ.

Στη συνεδρίαση δεν παραβρέθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας κ. Μαρκόπουλος. Αντίθετα σύμφωνα με την Πρωινή της Καβάλας, την παρακολούθησε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης του ΚΙΝΑΛΛ κ. Κωστής Σιμιτσής.

Τα εσωτερικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η παράταξη Μέτιου εμφανίστηκαν και χθες, όχι σε μια αλλά σε δύο ψηφοφορίες. Οι αποφάσεις πάρθηκαν οριακά.

Μιλώντας για το τουριστικό πρόγραμμα προβολής του 2019 ο κ. Δαμιανίδης είπε ότι με την απόφαση του συμβουλίου δεσμεύεται και η νέα διοίκηση, αυτή που θα προκύψει από τις εκλογές του Μάη. «Εμείς θα είμαστε» του απάντησε ο Χρήστος Μέτιος.

Σύμφωνα με τον Περιφερειάρχη η τουριστική προβολή του 2019 περιλαμβάνει δράσεις που είναι κοινά αποδεκτές. Θα τις υλοποιήσει με λίγα λόγια όποιος κι αν είναι διοίκηση της Περιφέρειας. Κριτική στην πρόταση έκανε και ο Βασίλης Τραϊφόρος. Ο περιφερειακός σύμβουλος Τάσος Τσαλδαρίδης με ερώτηση που κατέθεσε χθες αλλά θα συζητηθεί σε επόμενη συνεδρίαση, επαναφέρει το θέμα χαρακτηρισμού των μειονεκτικών περιοχών, αναφέρει η Πρωινή.

«Τα λεφτά ήταν πολλά… δεκάδες χιλιάδες ευρώ θα ξοδευτούν σε φωτογραφίσεις και διαφημιστικά σποτς» ανέφερε στο alexpoli.gr σύμβουλος που δεν ψήφισε τελικά το πρόγραμμα.

Πηγή : alexpoli.gr

Προηγούμενο άρθροΤσακαλώτος: Δεν καταργείται ο νόμος Κατσέλη – Θα παραμείνει σε ισχύ η πλειοψηφία των διατάξεων
Επόμενο άρθροΠιλοτικό πρόγραμμα από το Δήμο Παγγαίο : Εγκαθιστά ανασχετικά πετάσματα ανέμων για την προστασία των Αμμολόφων