Ο Ιβάν Σαββίδης κρίθηκε αθώος σε δεύτερο βαθμό για την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο του ντέρμπι του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ το 2018. Ποινή φυλάκισης οκτώ μηνών με αναστολή για την οπλοφορία στο γήπεδο.

Ο Ιβάν Σαββίδης κρίθηκε αθώος σε δεύτερο βαθμό για την είσοδο στον αγωνιστικό χώρο στο ντέρμπι του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ που δεν τελείωσε ποτέ τον Μάρτιο του 2018.

Αντίθετα, όπως γράφει το SPORT24, κρίθηκε ένοχος για την κατοχή όπλου κατά την είσοδο στο χορτάρι της Τούμπας και η ποινή που ανακοινώθηκε είναι οκτώ μήνες φυλάκιση με τριετή αναστολή και χωρίς παρεπόμενη ποινή.

Από τη στιγμή που η ποινή σε δεύτερο βαθμό είναι κατώτερη των 12 μηνών, δεν προκύπτει κάποιο περαιτέρω νομικό ζήτημα με τη συμμετοχή του στη μετοχική σύνθεση και τη διοίκηση της ΠΑΕ.

Ο εισαγγελέας του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Θεσσαλονίκης είχε εισηγηθεί την αθώωση του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ το μεσημέρι της Τρίτης.

Υπενθυμίζεται ότι ο Σαββίδης είχε καταδικαστεί πρωτόδικα σε 25 μήνες φυλάκιση με τριετή αναστολή.

Αθώος κρίθηκε και ο τότε αθλητικός διευθυντής της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Λούμπος Μίχελ, που είχε καταδικαστεί πρωτόδικα σε 10 μήνες φυλάκιση με αναστολή για τη συμπεριφορά του στο ντέρμπι.

Προηγούμενο άρθροΟρκίστηκαν 8 νέοι μόνιμοι δημοτικοί υπάλληλοι
Επόμενο άρθροΕκλογές 2023: 13+1 κόμματα «κόπηκαν« από τον Άρειο Πάγο – Η τελική λίστα