Στα αποτελέσματα της ψηφοφορίας για τη Συνταγματική Αναθεώρηση αναφέρθηκε ο τομεάρχης Δικαιοσύνης της ΝΔ Νίκος Παναγιωτόπουλος, μιλώντας στον Realfm 97,8 και τους Δημήτρη Καμπουράκη και Στεφανία Κασίμη.

“Από την αρχή αυτή η διαδικασία βρωμούσε. Τι εννοώ όταν λέω βρωμούσε, δεν έγινε με όρους συναίνεσης, δεν έγινε σε καλό κλίμα, δεν έγινε στην αρχή της θητείας έτσι ώστε να δημιουργεί υποψίες ότι έγινε για λόγους προεκλογικών σκοπιμοτήτων και τακτικισμών. Επομένως, ήταν εξαρχής καταδικασμένη όχι σε αποτυχία, γιατί κάτι βγήκε, αλλά στο να μην έχει τα αποτελέσματα που μία Αναθεώρηση Συντάγματος θα έπρεπε να έχει. Δεν είναι μικρό πράγμα η Αναθεώρηση και πρέπει να γίνεται με συγκεκριμένο τρόπο. Εάν δεν γίνεται με συγκεκριμένο τρόπο, πάει στράφι”, δήλωσε μεταξύ άλλων ο κ. Παναγιωτόπουλος και πρόσθεσε:

“Πέρασαν κάποια άρθρα, χθες δεν τελείωσε η Αναθεώρηση, έχει δύο στάδια και την τελική φάση στην επόμενη Βουλή. Δύο Βουλές κάνουμε Αναθεώρηση, ανάμεσα τους μεσολαβούν εκλογές. Χθες αποφασίσαμε ποια άρθρα πρέπει να αναθεωρηθούν. Κάποια άρθρα πέρασαν με 180 και βάλε ψήφους που σημαίνει ότι αναθεωρούνται πιο εύκολα στην επόμενη Βουλή, άλλα με 151, άλλα δεν πέρασαν… Το μεγάλο αλαλούμ έγινε στα σχετικά με την εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας.”

“Για μία ακόμα φορά ο ΣΥΡΙΖΑ έκανε κολπάκια. Έκανε κολπάκια στην πλάτη στης Συνταγματικής Αναθεώρησης για να διατηρεί το δικαίωμα ο κ. Τσίπρας να μπλοκάρει την επόμενη κυβέρνηση που θα προκύψει. Προφανώς, παραδέχεται ότι θα χάσει και ότι θα είναι μία κυβέρνηση με Κυριάκο Μητσοτάκη Πρωθυπουργό”, ανέφερε ο τομεάρχης Δικαιοσύνης της ΝΔ.

Πηγή:enikos.gr

Προηγούμενο άρθροΚρούσματα οικονομικής εκμετάλλευσης του «Χαμόγελου του Παιδιού» στην Καβάλα
Επόμενο άρθροΕπιμένει σε θρακιώτισσα για το ΥΜΑΘ ο Τσίπρας: Η Ελευθερία Χατζηγεωργίου νέα Υφυπουργός