Η Π.Α.Ε. Α.Ο. ΚΑΒΑΛΑ 1965 θέλει να τονίσει ότι για τον αγώνα με τον Πιερικό το Σάββατο 10 Απριλίου και ώρα 12:00 ισχύουν τα αυστηρά μέτρα που επιβάλλει το υγειονομικό πρωτόκολλο της διοργανώτριας αρχής με την γενική γραμματεία πολιτικής προστασίας .

Είμαστε οι πρώτοι που θα θέλαμε την παρουσία των φιλάθλων μας δίπλα μας σε αυτή την δύσκολη περίοδο αλλά αυτό είναι αδύνατο βάσει του αυστηρότατου πρωτοκόλλου και των επανειλημμένων συστάσεων που δέχθηκαν οι ομάδες της Football League από το προεδρείο και κατ’ επέκταση από την γενική γραμματεία πολιτικής προστασίας για μη τήρηση των μέτρων.
Ζητάμε την κατανόηση των φιλάθλων μας αλλά στο γήπεδο θα εισέλθουν μόνο όσοι έχουν διαπιστευθεί σύμφωνα με το πρωτόκολλο , οποιοσδήποτε άλλος προσπαθήσει να πλησιάσει στο γήπεδο θα έχει τις προβλεπόμενες ποινές βάσει της κείμενης νομοθεσίας από την αστυνομία.

Για τους εκπρόσωπους του τύπου ισχύουν τα ίδια δηλαδή ενημερώνουμε ότι έως την Τετάρτη 07/04/2021 μπορείτε να υποβάλλεται αιτήματα διαπίστευσης για την αναμέτρηση ΠΑΕ Α.Ο. ΚΑΒΑΛΑ 1965 – ΠΑΕ ΠΙΕΡΙΚΟΣ το Σάββατο 10/04/2021, στο Γήπεδο Ανθή Καραγιάννη (12.00).

Μετά την Τετάρτη κανένα αίτημα δεν θα γίνεται δεκτό, με δεδομένο ότι θα έχει συμπληρωθεί η λίστα με τους δημοσιογράφους και φωτογράφους που θα διαπιστευθούν για τη συνάντηση.

Οι δημοσιογράφοι και φωτογράφοι που θα εργαστούν για την αναμέτρηση, θα εισέλθουν από την Θύρα 6 με την επίδειξη της αστυνομικής τους ταυτότητας και θα συμπληρώσουν ένα Δελτίο Καταγραφής για covid.

Οι φωτορεπόρτερ θα μεταβαίνουν στον αγωνιστικό χώρο ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ (θα έχουν πρόσβαση μόνο στις πλευρές πίσω από τα δύο τέρματα και σε αυτήν απέναντι από τους πάγκους των ομάδων).

Απαραίτητη για την παρουσία όλων εντός της αθλητικής εγκατάστασης είναι η χρήση προστατευτικής μάσκας.

Η αίθουσα Τύπου και η Μικτή Ζώνη δεν θα λειτουργήσουν.

Παρακαλούμε ας δείξουμε την απαιτούμενη υπευθυνότητα αυτές τις δύσκολες ημέρες και ας ελπίσουμε ότι δεν θα αργήσει η μέρα που θα έχουμε έστω μια μερίδα φιλάθλων δίπλα μας να μας στηρίξουν όπως κάνουν πάντα. Π.Α.Ε.Α.Ο.ΚΑΒΑΛΑ 1965

Προηγούμενο άρθροΚορονοϊός: 3.445 νέα κρούσματα, 749 οι διασωληνωμένοι, 75 νεκροί
Επόμενο άρθροΑ. Δημοσχάκης: Αναγκαία η ολοκλήρωση έκδοσης ρυθμιστικού Προεδρικού Διατάγματος για το καθεστώς λειτουργίας στο Δέλτα του Έβρου