Νεκρός ανασύρθηκε από την θαλάσσια περιοχή της Ασπροβάλτας ο 60χρονος γιατρός χειρουργός του Νοσοκομείου Καβάλας Θεόδωρος Ταβλαρίδης.

Χειρουργικό Τμήμα ΓΝΚ: Ακούραστος πρόσφερε στον λαό της Καβάλας τις υπηρεσίες του

Τη συντριβή τους για το γεγονός ότι ένας δικός τους άνθρωπος δεν θα είναι πια μαζί τους εκφράζουν οι συνάδελφοι του στο Χειρουργικό τμήμα του Γενικού Νοσοκομείου Καβάλας, με ανάρτησή τους στο Facebook.

«Αν και περισσότερο εξαντλημένος απ’ όλους μας, δικαιωματικά, δεν ολιγώρησε στιγμή και παραστάθηκε στο Τμήμα στις δύσκολες στιγμές που περνάει τα τελευταία χρόνια.

Έβαλε πλάτη και συμμετείχε εξίσου με όλους μας σε όλες τις υποχρεώσεις τμηματικές κι εξωτμηματικές, υπερβάλλοντας εαυτόν…

Σήμερα συντετριμμένοι πληροφορούμαστε πως ο Θεόδωρος Ταβλαρίδης δεν θα είναι πια μαζί μας στη συνέχεια αυτού του δύσκολου δρόμου…

Ως η «επαγγελματική του οικογένεια» ευχόμαστε ολόθερμα συλλυπητήρια στους δικούς του ανθρώπους και δύναμη για να συνεχίσουν.

Όσο για μας ελπίζουμε ειλικρινά να καταφέρουμε να καλύψουμε το κενό που αφήνει πίσω του κυριολεκτικά αλλά και μεταφορικά…»!

Προηγούμενο άρθροΚοντά στην εξιχνίαση της δολοφονίας της 68χρονης κτηνοτρόφου απο το Ποδοχώρι οι αρχές- Ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα
Επόμενο άρθροΚαβάλα: «Δεν είχε διαφορές με κανέναν, δεν ξέρουμε ποιος την σκότωσε», λέει ο ανιψιός της 68χρονης