Σε μία υποδειγματική κίνηση προχώρησε ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 24ου Νηπιαγωγείου Καβάλας.

Στις μέρες αυτές της πανδημίας αξιοποίησε τις συνδρομές των γονέων προς το σύλλογο για να εξοπλίσει με τέσσερις υπερσύγχρονους καθαριστές αέρα, έναν για κάθε αίθουσα του νηπιαγωγείου, που συγκρατούν το 99,97% των μικροσωματιδίων.

Οι καθαριστές είναι εξοπλισμένοι με αισθητήρες θερμοκρασίας ,υγρασίας αλλα και του ειδικού φίλτρου hepa και καθαρίζουν συνεχώς τον αέρα στις αίθουσες, όπου βρίσκονται τα παιδιά μας για τουλάχιστον 8 ώρες την ημέρα.
Ο σύλλογος καλεί και τους συλλόγους γονέων και κηδεμόνων να υιοθετήσουν παρόμοιες ιδέες δαπανώντας χρήματα για την υγεία των παιδιών μας.

Ο συγκεκριμένος σύλλογος, ο οποίος ιδρύθηκε το 2019, δείχνει να έχει έντονη δραστηριότητα καθώς σε αυτό το σύντομο χρονικό διάστημα έχει καταφέρει ,με τη βοήθεια των γονέων και του Δήμου Καβάλας να θωρακίσει το κτίριο από διαρροές και υγρασίες, να κατασκευάσει στέγαστρο για την ασφάλεια των παιδιών από τη βροχή, να διαμορφώσει το περιβάλλοντα χώρο με επιδαπέδια χρωματιστά παιχνίδια , να δημιουργήσει χώρους πρασίνου, να δημιουργήσει ράμπα ΑΜΕΑ, να χορηγήσει σύγχρονα φωτοτυπικά μηχανήματα, πλαστικοποιητή, ηχοσύστημα-μικροφωνική , ψυγεία, Η/Υ ,ηλεκτρονικά θερμόμετρα, συστήματα υγιεινής ,βοηθήματα εκμάθησης.

Στόχος του συλλόγου είναι μέχρι το τέλος της σχολικής χρονιάς ,με τη βοήθεια του Δήμου Καβάλας να ολοκληρώσει την κατασκευή του στεγάστρου, να αναμορφώσει μια επικίνδυνη αμμοδόχο, να βελτιώσει τα κιγκλιδώματα αλλά και να χρωματίσει την εξωτερική περίφραξη του σχολείου.

Προηγούμενο άρθροΑκόμη 400 rapid test δώρισε ο Δήμος Θάσου στο Κ.Υ Πρίνου
Επόμενο άρθροΚορονοϊός: 1.327 νέα κρούσματα, 22 νεκροί σε 24 ώρες- 281 οι διασωληνωμένοι