16 Σεπτεμβρίου 2024, 21:56
23.3 C
Kavala

Ο Νίκος Δένδιας στον Έβρο

Ο ΥΕΘΑ Νίκος Δένδιας είναι τόσο δημοφιλής στον Έβρο, από την εποχή που διετέλεσε με επιτυχία ΥΠΕΞ, που θα μπορούσε να ήταν και η εκλογική του περιφέρεια.

Η δημοφιλία αυτή κατά τη δεύτερη θητεία του στο ΥΠΕΘΑ, έχει εκτοξευθεί.

Τους λόγους τους έχουμε αναφέρει πολλές φορές στο kranosgr.com, και έχουν να κάνουν εν πολλοίς και με τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων. Μη ξεχνάμε ότι το στεγαστικό πρόγραμμα για τους στρατιωτικούς και τις οικογένειές τους που φέρει τη δική του υπογραφή, το ξεκίνησε από την…”πινέζα”. Μάλιστα όταν οι συνθήκες και το βαρύ πρόγραμμα του το επιτρέπουν επισκέπτεται την περιοχή.

Κάτι τέτοιο αναμένεται όπως μαθαίνουμε στο kranosgr.com, να γίνει και την ερχόμενη Τρίτη 2 Σεπτεμβρίου 2024, όπου συνοδευόμενος από τους Αρχηγούς ΓΕΕΘΑ, Στρατηγό Δημήτριο Χούπη και τον ΑΓΕΣ, Αντιστράτηγο Γεώργιο Κωστίδη, θα βρεθεί και πάλι στην περιοχή της Αλεξανδρούπολης.

Σύμφωνα με όσα μαθαίνουμε αφού αρχικά θα μεταβεί στον Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Νικολάου της Εβρίτικης πρωτεύουσας για να πει το ”Εις πολλά έτη Δέσποτα” στον εορτάζοντα φίλο του Μητροπολίτη Άνθιμο, θα περιοδεύσει σε σχηματισμούς της περιοχής.

Εφόσον το πρόγραμμα το επιτρέψει η επόμενη επίσκεψη στον Έβρο, αναμένεται τον Οκτώβριο, όπου με απόφαση της οργανωτικής επιτροπής έχει αποφασισθεί να είναι ένας από τους επίσημους προσκεκλημένους για να απευθύνει χαιρετισμό στην έναρξη του 54ου Πανελλήνιου Συνεδρίου της Ένωσης Συντακτών Επαρχιακού Τύπου, που για πρώτη φορά γίνεται στον Έβρο.

Το συνέδριο πραγματοποιείται με την υποστήριξη της Βουλής των Ελλήνων και τελεί υπό την αιγίδα των υπουργείων Άμυνας, Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Εσωτερικών – Μακεδονίας Θράκης, του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης και συνδιοργανωτές είναι η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, ο Δήμος Αλεξανδρούπολης και το Επιμελητήριο Έβρου.

Στηρίζοντας το έργο των Δημοσιογράφων της επαρχίας ο Νίκος Δένδιας και επικροτώντας την επιλογή της ακριτικής Αλεξανδρούπολης ως τόπο διεξαγωγής, στηρίζει ως ΥΕΘΑ την προσπάθεια όπως και οι Αρχηγοί ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Δημήτριος Χούπης και ΓΕΣ Αντιστράτηγος Γεώργιος Κωστίδης.

Από την πλευρά του Προέδρου της ΕΣΕΤ, Γιώργου Κουλουρά και της οργανωτικής επιτροπής, προς τιμήν στο έργο των στρατιωτικών στα σύνορα, θα υπάρχει ειδικό φόρουμ με θέμα Ένοπλες Δυνάμεις και Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης.

Hot this week

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση «Μνήμες Τρύγου» στον Ποτό Θάσου

Τρικούβερτο γλέντι στήθηκε στο θεατράκι του Ποτού το Σάββατο...

Topics

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση «Μνήμες Τρύγου» στον Ποτό Θάσου

Τρικούβερτο γλέντι στήθηκε στο θεατράκι του Ποτού το Σάββατο...

Ευχαριστήριο Λέσχης Καταδρομών Καβάλας

ΛΕΣΧΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΤΑΔΡΟΜΕΩΝ ΚΑΒΑΛΑΣ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟ ΚΑΒΑΛΑΣ Κύριε Δήμαρχε, Με την παρούσα...
spot_img

Related Articles

Δημοφιλείς κατηγορίες

spot_imgspot_img