Ο Εμπορικός Σύλλογος Καβάλας εκφράζει τις ευχαριστίες του σε όλους όσους εμπιστεύτηκαν πίστεψαν και συνέβαλλαν ώστε να οργανωθεί σωστά και να πραγματοποιηθεί η ΛΕΥΚΗ ΝΥΧΤΑ 2023.
Συγκεκριμένα ευχαριστεί θερμά για την οικονομική υποστήριξη το Επιμελητήριο, το Δήμο Καβάλας, τη ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ και την Αντιπεριφέρεια Π.Ε. Καβάλας, που είναι βασικοί συνδιοργανωτές και χρηματοδότες.
Ευχαριστεί τις υπηρεσίες του Δήμου Καβάλας, και συγκεκριμένα την Τεχνική Υπηρεσία, το Τμήμα Ηλεκτροφωτισμού και φυσικά το Τμήμα Καθαριότητας, που οι εργαζόμενοί του αγόγγυστα φροντίζουν για την αποκατάσταση και την καθαριότητα του κέντρου της πόλης.
Ευχαριστεί την Αστυνομική Διεύθυνση και το Τμήμα Τροχαίας Καβάλας για την αμέριστη βοήθειά τους και συνεργασία όσον αφορά τις πεζοδρομήσεις και τις αντίστοιχες κυκλοφορικές ρυθμίσεις.
Τον Ο.Λ.Κ. για την κατανόηση και άρση της πεζοδρόμησης της οδού Εθνικής Αντίστασης καθώς και το Λιμεναρχείο που συνέβαλε τα μέγιστα στη διευθέτηση της κυκλοφορίας των οχημάτων στην παραλιακή ζώνη.
Επίσης την Τράπεζα της Ελλάδος για την παροχή ρεύματος για τις ανάγκες των παρακείμενων δράσεων και το ΚΤΕΛ Αστικών Λεωφορείων για την παράταση των δρομολογίων του.
Όλους τους επαγγελματίες που συμμετείχαν ενεργά και με ιδιωτική πρωτοβουλία οργάνωσαν κάποιο χάπενινγκ.
Ευχαριστούμε από καρδιάς το Δημοτικό Ωδείο, όλα τα Αθλητικά Σωματεία και τους Πολιτιστικούς Συλλόγους, τις σχολές χορού και όλους όσους συμμετείχαν αφιλοκερδώς με την παρουσίαση του έργου τους και ομόρφυναν αυτή την βραδιά.
Ιδιαίτερες ευχαριστίες προς τους διοργανωτές των εκδηλώσεων ΑΔΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΨΑΛΛΟΝΤΕΣ και στο Μουσικό Σχολείο Καβάλας και φυσικά σε όλα τα Μουσικά Σχολεία για την συνεργασία τους που με την παρουσία τους σε κεντρικά σημεία της πόλης λάμπρυναν και εμπλούτισαν μουσικά την βραδιά.
Τέλος ευχαριστεί όλους τους Καβαλιώτες για την αγάπη τους και την συμμετοχή τους σε αυτή την γιορτή που την αγκάλιασαν και την ακολουθούν με ενθουσιασμό.

Προηγούμενο άρθροΜαρία Παραντινού: Ο κόσμος της Καβάλας και των Φιλίππων θα τιμωρήσει τη διοίκηση Μουριάδη για τα 4 χρόνια απραξίας και οπισθοδρόμησης
Επόμενο άρθροΣυγκέντρωση της ΔΕΕΠ Καβάλας της ΝΔ την Τρίτη 9 Μαΐου