Το θεατρικό εργαστήρι της Αναπτυξιακής Νέστου κι ο καλλιτεχνικός διευθυντής εξασφάλισαν τα δικαιώματα της κωμωδίας που έκανε θραύση με τους Φιλιππίδη Χαϊκάλη πριν από χρόνια στην Αθήνα.

Τις επόμενες μέρες ο καλλιτεχνικός διευθυντής της Αναπτυξιακής κ. Τσομπανόπουλος Γιώργος θα προβεί στην επιλογή των προσώπων που θα πλαισιώσουν τη φιλόδοξη παράσταση όπου η παρουσίασή της στο κοινό τοποθετείται στα τέλη του φθινοπώρου. Για πρώτη φορά το θεατρικό εργαστήρι κι ο Τσομπανόπουλος Γιώργος αποφασίζουν να παρουσιάζουν τις δουλειές τους το χειμώνα για την αποσυμφόρηση των παραστάσεων στο θέατρο αφού και πολιτιστικοί σύλλογοι παρουσιάζουν την ίδια περίοδο παραστάσεις.
Όσοι θέλουν και επιθυμούν να συμμετέχουν στην κωμωδία που προβλέπεται να κάνει αίσθηση τον προσεχή χειμώνα μπορούν να επικοινωνήσουν με τα γραφεία της αναπτυξιακής και να δηλώσουν συμμετοχή ως τις 31 Αυγούστου στα τηλέφωνα 2591350118-117.
Τις επόμενες μέρες αναμένεται η Αναπτυξιακή Νέστου να εκδώσει νέο δελτίο τύπου με περισσότερες λεπτομέρειες για τη μεγάλη κωμωδία !

Προηγούμενο άρθροΜε εντατικούς ρυθμούς συνεχίζουν τα συνεργία της Δ.Ε.Υ.Α. Καβάλας τις παρεμβάσεις
Επόμενο άρθροΣύσκεψη για το θέμα των νέων θαλασσίων περιοχών προς ένταξη στο δίκτυο NATURA2000